Trabzonspor bugün Ziraat Türkiye Kupasında Başakşehir ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde konuşan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı
 “Güzel bir futbol akşamı olsun. İstikrarlı bir takım. Antrenör takımı aslında. Senelerdir Başakşehir’ e baktığımda böyle bir takım olmuş. Organizasyonları var. " İfadelerini kullandı;

Abdullah Avcı'nın maç öncesi açıklamaları;

3 final oynadı, 2’sinde ben vardım. Geçen sene son finalist. 
Trabzonspor büyüklüğünü, bu kupalara ambargo koyarak kazanmıştır. Trabzonspor’da kupa kazanmanış, ne olduğunu en yakın zamanlarda bilenlerdenim. 
taraftarın ne beklediğin biliyoruz. Bunu tekrar kazanarak haklı gururunu yaşamak istiyorum. İyi bir takıma karşı oynayacağız. 
Bizde Beşiktaş maçından beri yukarı doğru seyreden durumuz var. 
Biz yine görselde hazırlanabildik. Yakın zamanda oynamıştık. 
Hem baskılarda, hem planlamada net şekilde çalıştık. 
Oyunun başından sonuna kadar taraftarımızın desteği ile maçı kazanmak yarı finali görmek istiyoruz. Coşkunun olduğu, duygunun olduğu ,bitmek bilmeyen enerjimizle bir gün olsun. Umuyorum maç sonunda buraya kazanan takımın teknik direktörü olarak gelirim. 

ONUCAHU, ENİS DESTAN TERCİHİ
Savunmada ne yapacağız, hücumda ne yapacağız, rakibin çözüm noktaları ile ilgili planımız vardı. Ona göre tercihi böyle yaptık. Fiziksel durumu da bakacağız. Elimiz genişledi. Bugün Enis Destan var, Umut var Fountas var. Baştan tercihimizi, çözüm noktaları Onuachu olduğu için böyle tercih yaptık. 

Abdullah Avcı'dan Gaziantep Galibiyeti Sonrası Taraftarlara Çağrı Abdullah Avcı'dan Gaziantep Galibiyeti Sonrası Taraftarlara Çağrı

Detaylı çalışan birisi. Biz aynı kadro ile oynuyoruz. 1 günde, 24 saatte fark. Böyle düşünerek planlama yapmış olabilir. Saygı duymak lazım.

Editör: Haber TS