Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ferencvaros maçı sonrasında yaptığı açıklamada bu sezon ilk kez "şampiyonluk" ifadesini kullandı ve bordo mavili taraftarları Akyazı'da bu akşam oynanacak Konyaspor karşılaşmasına davet etti. Son şampiyon Trabzonspor'un hocası Abdullah Avcı, geçen yıl 'şampiyonluk' söylemini fazla kullanmamıştı. Ancak tecrübeli teknik adam son oynanan ve 1-0 kazanılan Ferencvaros maçının ardından bu sezonki en iddialı açıklamasını yaptı.

Tecrübeli teknik adam; "Sezon sonu için ikinci şampiyonluğuma ulaşmak istiyoruz. Taraftarlarımız şimdiden bizimle defans yapıp, bizimle hücum yapsın. Horon oynamaya hazır olsunlar" dedi.

TRİBÜNLERİ TAMAMEN DOLDURACAKLAR

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın bu çağrısı sonrası Trabzonspor taraftarları tribünleri doldurmak için çalışmalara başladı. Yaptığı her açıklamada kasım ayı vurgusu yapan tecrübeli teknik adamın, Dünya Kupası arasında takımı toparlayacağına inanan bordo-mavili taraftarlar da yarınki Konyaspor sınavıyla başlayacak süreçte tribünleri tamamen doldurmanın planlarını yapıyor. Bu arada kulüp de maça gelemeyecek kombine sahibi taraftarlara çağrıda bulunarak, kombinelerini tek maçlığına kulübe devretmelerini isteyecek.

Editör: Hasan Yılmaz