Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak olan maçta hakem Çağdaş Altay düdük çalacak. Karşılaşmanın VAR koltuğunda ise İspanyol hakem Pablo Gonzales Fuertes oturacak.
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı maç öncesi açıklamalarda bulundu.

65 Gol Atıldı 45 Gol Yenildi 65 Gol Atıldı 45 Gol Yenildi

Avcı yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda," Ligdeki 3.’lük hedefimiz ve kupa için doğru yerdeyiz. Puan ve anatajlı durumu devam ettirmek için kazanmak durumundayız. Rakibimiz iyi şeyler yapan Recep hocayla Burak hocayla inişleri çıkışları var. Bugün özellikle oyunda vazgeçmeden devam edebilmek gerekiyor. En önemli maç bu maç en iyi şekilde hazırlanacağız. Rakibe göre oyuncu performansına göre her maçın zorluğu var. Bugünkü planda Kayserispor’un analizini yapıktan sonra her iki takımın net konusu var. Savunma arkası…Enis bugünkü plana uygun gibi duruyor. Onuachu tam hazır olmamasına rağmen özel bir bandaj ile oynayacak. 30 dakika gibi gözüküyor. Sağlıklı bir biçimde göreceğiz. Ağrıları var oyun içine girmeye başladı. İhtiyacımız olursa kullanmak istiyoruz. 

Bol şans diliyorum VAR hakemine. Oyun yok artık konuşulmuyor. Magazin konuşuluyor bu kararın verimliliğini göreceğiz. Bugün planlarken strateji hatası yaptım mı bunlar bana daha doğru geliyor. VAR hakemine başarılar diliyorum." İfadelerini kullandı.