Ruzomberok Teknik Direktörünün Maç Sonu Sözleri Ruzomberok Teknik Direktörünün Maç Sonu Sözleri

Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, “Ligin sonu. Sözlerime ligimizin çınarları, Ankaragücü ve onlara geçmiş olsun diyorum. Onların çok alışık olmadığı bir şeyse de zaman zaman oluyor. Oyunlarının karşılığını alamadıkları sene yaşadılar. Büyük camia. Buna benzer çok az yaşamışsa da kalkmıştır. Onlara geçmiş olsun diyorum. 

Bir tarafta oyuncun, arkadaşların ama bu oyun böyle bir şey. Hayat her gün yenilecek ve devam edecek. Onlarda bizde yaşıyoruz. Penaltıya kadar oyun doğru gidiyordu. İlk Eren’in ayağının kayması, rakip arkasına atılan top, verdiğimiz penaltı.. Sonrasında oyunda hamleler yaptık. Zaman zaman Ankaragücü daha iyi oynadı, zaman zaman biz domine etmeye çalıştık. Beraberliği yakaladık. Duran topta, şık olmayan, gol yedik. 2. Golü bulunca Ankaragücü açısından zihinsel telaş başladı. 
Ligi galibiyetle kapatmak istiyorduk. 3 gün evvel fiziksel ve yorgun durumdan çıktık. Bizim için ulaşılabilir hedef 3.’lüktü yakaladık. Kupa finali oynamak ve kazanmaktı. Finali oynadık. 95’te olmadı. Buna biz ç ok üzüldük. Taraftar nasıl üzüldüyse, bizde üzüldük. Umarım telafisini yaparız. 
Önümüzdeki sene için hazırlıklar devam ediyor. Daha hızlı oynayan, daha temaslı olan, daha baskılı oynayan takım yaratmaya çalışıyoruz. Bugün yine taraftarımız yoktu. Önümüzdeki seneden itibaren onlara ihtiyacımız olacak. Bizi yalnız bırakmasınlar. 
Lig bitti, emekleri geçenlere geçmiş olsun diliyoruz hem de tebrik ediyoruz. Bundan sonraki süreç biraz tatil. Kısa ve yeni transfer dönemi ve hazırlıklarla devam edecek” dedi.

Editör: Haber TS