Küçük İşletmeler için SEO Stratejileri Küçük İşletmeler için SEO Stratejileri

Karşılaşma öncesi Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Teknik adamların tercihleri her zaman konuşulur, tartışılır. Maçın sonunda tekrar aynı şey olur. Teknik adamlar stratejileri belirlerler. Oyuncu profillerini belirlersin. Performanslar iyiyse tercihlerin iyi olabilir. Fenerbahçe’ye karşı strateji belirledik. Fenerbahçe’nin deplasman karnesi iyi. Kadroları geniş ve iyi bir takımlar. Oyunun içindeki ilk yarıdaki güçlü oyunları ve özellikle şampiyonluk stresi yaklaşınca kolay değildir, bunları biz de yaşadık. Kolay değildir. Bireysel performanslar ortaya çıkar. Bizim üçüncülük ve dördüncülük hedefimiz var.

Kupada yarı final oynayacağız. Ocak ayı en yoğun maç trafiği olduğu ay olmuştu. 7-8 oyuncunun olmadığı bir dönem vardı ve sonuçlarda dalgalanmalar oldu. Sonrasında oyuncuların gelmesiyle Beşiktaş maçıyla ciddi bir şekilde artan oyun gücünü sahaya yansıttık. Trabzonspor ve Fenerbahçe bu ülkenin en önemli iki takımı. Ölüm kalım ve intikam yoktu. Bir oyun vardır ve bu oyunun içerisinde ne kadar kalabiliriz vardır. Trabzonspor bu hikayeleri bırakmıştır. Biliyorsunuz Fenerbahçe’yi yenen tek takım olarak iyi bir hikaye bıraktık. Güzel bir futbol akşamı olsun. Bütün arzumuz bu. Fenerbahçe ligde gidiyor ve Avrupa’da da iyi temsil ediyor. Biz kazanmak duygusu ile plan yaptık. Umarız karşılığını alırız” ifadelerini kullandı.

ORSİC İÇİN HAZIRLIK MAÇI ALACAĞIZ

Mislav Orsic sorusuna yanıt veren Abdullah Avcı, “Fernandez uzun süreli sakatlıktan çıktı. Orada birçok oyuncu denedik. Ciddi derecede iyi bir oyuncu ama sakatlıkları nedeniyle verim alamadık. Oyunun içinde formasyonlar değişiyor. Mislav Orsic özel bir oyuncu ve çok iyi gidiyor. Umarım bir daha olumsuz ve hafifini yaşamasın. Aradan sonra onun için hazırlık maçı alacağız. Oyunun gidişatına göre bugün bakacağız.“ dedi.

Editör: Haber TS