Trabzonlu boksör Buse Naz Çakıroğlu finalde! Trabzonlu boksör Buse Naz Çakıroğlu finalde!

Baba, “Sezon başında verdiği röportajlarda hocamıza çok güvendiğimi belirtmiştim. Nihayetinde yanılmadım. Hocamız da bizim ona olan güvenimizi boşa çıkarmadı. Abdurrahman hocayla anlaşarak ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bugün daha iyi anlıyorum” dedi

SEZON başında başantrenör Abdurrahman Ertuğral ile yola çıkan TVF Kadınlar Voleybol 2. Lig 14. Grup ekibi Bordo Mavi 61 Spor Kulübü, ne kadar doğru bir karar verdiğini aldığı başarılı sonuçlarla gösterdi. Abdurrahman Ertuğral hocayı yere göğe sığdıramayan kulüp başkanı Selahattin Baba, “Sezon başında yönetim olarak Abdurrahman hocayla sezona başlama kararı aldık. Ona güvendik, bu işi başaracağına emindik. Zaten sezon başında verdiği röportajlarda hocamıza çok güvendiğimi belirtmiştim. Nihayetinde yanılmadım. Hocamız da bizim ona olan güvenimizi boşa çıkarmadı. Abdurrahman hocayla anlaşarak ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bugün daha iyi anlıyorum. Onunla büyük başarılar elde edeceğiz” dedi.

ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ

LİGDE oynadığı 6 maçı da kayıpsız geçmeyi başaran Bordo Mavi 61’in şampiyonluk yürüyüşü sürüyor. 6 karşılaşmanın 4’ünden 3-0, 1’inden 3-1, diğerinden ise 3-2’lik skorla galip ayrılan Trabzon ekibi, maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Sinop Ayancık Belediyespor’un 2 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı. Zirve için yarıştığı iki güçlü ekip (Sinop Ayancık Belediyespor ve İskofya Spor) ile oynadığı maçları 3-2 ve 3-1’lik skorla kazanan Sultanlar, ilk yarının son haftasında 3 Aralık Pazar günü Yomra’da lig dördüncüsü Osmancık Belediyespor’u konuk edecek. Lider ise haftayı ‘bay’ geçecek. Bordo Mavi 61 karşılaşmayı kazandığı takdirde ilk yarıyı lider tamamlayacak. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Trabzon temsilcisi, Çorum ekibi karşısında hata yapmamak için işi sıkı tutuyor.

ba65e912-e8f3-4b65-9ade-7725f4364d22

Editör: Haber TS