Kanal D ana haber bülteninde Buket Aydın’ ın sunuyor olduğu programa konuk olan ve özel hayatı ile alakalı ilginç açıklamalarda bulunan Şeyma Subaşı, ‘’ Boşanmanın ardından gelişen süreçte keşke Instagram hesabımı bir süreliğine kapatsaydım, çok pişmanım. O dönem içerisinde sosyal medya üzerinden paylaşmış olduğum fotoğraflar ve videolar ayrılığı hiçbir şekilde takmıyormuşum gibi bir şekilde anlaşıldı ve bu durum beni çok yıprattı, ‘’ tarzında açıklamalarda bulundu.

‘’ ... İlk arayacağım kişi kesinlikle Acun’ dur. ‘’

Acun Ilıcalı ile aralarının çok iyi olduğundan ve herhangi en ufak bir problem dahi yaşamadıklarından bahseden Şeyma Subaşı, ‘’ Acun ile aramız son derece iyi. Bundan ötürü başıma herhangi bir olumsuzluk geldiği vakit yanımda Acun’ un olacağını biliyorum. Bu gibi kötü durumlarda ilk arayabileceğim ismin Acun olduğunu biliyorum ve bunun farkındayım, ‘’ dedi.

‘’ ... Keşke sosyal medyayı kapatsaydım. ‘’

Şeyma Subaşı, boşanmanın ardından geçen süreç içerisinde büyük bir pişmanlık yaşadığını vurguladı. En büyük pişmanlığının sosyal medyasını kapatmaması olduğunun altını çizerek konuşan Şeyma Subaşı, ‘’ Boşanmanın ardından keşke Instagram hesabımı kapatarak sessizliğe çekilseydim. Herhangi bir fotoğraf ve video paylaşmasaydım. Boşanmanın gerçekleşmesinin hemen ardından Miami şehrine geçiş yaptım. O dönem içerisinde paylaşmış olduğum pozlar ve videolar ayrılığın beni etkilemediği, ayrılıktan en ufak bir şekilde etkilenmediğim bir hal olarak insanlar tarafından algılandı. Bu şekilde anlaşıldı ve ben bunun için üzgünüm. O yapmış olduğum stratejinin yanlış oluşunun farkındayım şu anda. Artık üzerimde bulunan ağırlığın gittiğini hissedebiliyorum, ‘’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Özel hayatı ile ilgili de paylaşımlarda bulunan Şeyma Subaşı’ nın sevenleri erkek arkadaşı hakkında da soruların cevaplanması kanaatindeydi. Erkek arkadaşı ile ufukta evlilik gibi ciddi planlarının olup olmadığı sorusuna da açıklık getiren Şeyma Subaşı, ‘’ Evlilik gibi ciddiyet gerektiren konular için herhangi bir niyetim yok. Kısacası, evlilik gibi bir niyetim bulunmuyor. Evlenip de ne yapacağım, evlendikten sonra ne değişecek ? ‘’ ifadelerini kullanarak bu konudaki kesin görüşlerini dile getirmiş oldu.

Editör: TE Bilişim