Adalet Bakanı Akın Gürlek, bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere 13 Ağustos 2026 Perşembe günü Trabzon’a geliyor. Sabah saatlerinde başlayacak program kapsamında Gürlek; Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Adalet Sarayı’nı ziyaret edecek. Bakan Gürlek, günün ilerleyen saatlerinde ise AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programlara katılacak.
BAKAN GÜRLEK’İN İLK DURAĞI TRABZON VALİLİĞİ
Adalet Bakanı Akın Gürlek’in Trabzon’daki yoğun programı saat 10.00’da başlayacak. Gürlek’in kentteki ilk durağı Trabzon Valiliği olacak.
Valilik ziyaretinin ardından Gürlek, saat 11.00’de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına geçecek. Burada gerçekleştirilecek görüşmelerin ardından programına devam edecek olan Bakan Gürlek, saat 12.00’de Trabzon Adalet Sarayı’nı ziyaret edecek.
Kentteki resmi temasların özellikle adalet hizmetleri ve yerel çalışmalar açısından önem taşıması bekleniyor.
AK PARTİ TRABZON İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET EDECEK
Adalet Bakanı Akın Gürlek’in öğleden sonraki programında teşkilat buluşmaları yer alacak. Gürlek, saat 13.00’te AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret edecek.
İl Başkanlığındaki programın ardından saat 13.30’da düzenlenecek AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılacak olan Gürlek’in burada parti teşkilatı ve katılımcılarla bir araya gelmesi planlanıyor.
Bakan Gürlek’in Trabzon programının bu bölümünde kentteki siyasi ve teşkilat çalışmalarının da gündeme gelmesi bekleniyor.
GÜNÜN SON PROGRAMI SAAT 17.00’DE
Akın Gürlek’in Trabzon temasları akşam saatlerine kadar devam edecek. Bakan Gürlek, saat 17.00’de düzenlenecek AK Parti 25. Yıl Teşkilat Buluşması programına katılacak.
Böylece sabah saat 10.00’da başlayacak Trabzon programında resmi kurum ziyaretlerinin yanı sıra AK Parti teşkilatının düzenlediği iki ayrı programa da katılım sağlanmış olacak.
Adalet Bakanı Akın Gürlek’in Trabzon’daki temasları, kentte günün öne çıkan gündem maddeleri arasında yer alacak.




