AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Bakan Adil Karaismailoğlu, Boztepe Seyir Terası'nın açılışına katıldı. Trabzon sahilinde yürüyüş de yaptı.

Bayramın üçüncü günü olan 23 Nisan Pazar günü Trabzonlularla buluşan Bakan Adil Karaismailoğlu, çok güzel haberler verdi. AK Parti'den Trabzon milletvekili adayı olan Karaismailoğlu'na eşi Nilüfer hanım da eşlik etti. Partinin Trabzon milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi de oradaydı.

Trabzon Boztepe Seyir Terası ve Yürüyüş Parkurunun açılışını yapan AK Parti Trabzon milletvekili adayları, "Doğru adımlarla yola devam" sloganıyla Trabzon sahilinde yürüyüş yaptı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin de bayramını kutlayan Bakan Adil Karaismailoğlu, Boztepe'nin açılışında bulunduktan sonra Güney Çevre Yolu'nun temelinin 1 Mayıs'ta atılacağını müjdeledi.

"Trabzon, Türkiye'nin parlayan yıldızı olmaya devam edecektir"

"Önümüzdeki günlerde Dışişleri Bakanlığımız Trabzon'da temsilcilik açacak." diyerek yeni bir müjde daha veren Bakan, müjdeli haberleri art arda sıraladı.

Trabzon Limanı, Zigana Tüneli, Güney Çevre Yolu projelerinin yakında sonlanacağını açıkladı. Adil Karaismailoğlu Trabzon'da şu anda devam eden 23 kara yolu projesi olduğunu belirtti ve "Bunların hepsi yerli ve milli mühendislerimiz tarafından yapılıyor" diye ekledi.

Editör: Didem Bektaş