Trabzon'un Şalpazarı ilçesine Togg T10X ile gelen Bakan Karaismailoğlu, seçime günler kala açıklamalarına devam ediyor. İşte son ziyaretten kesitler...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi öncesi memleketi Trabzon'un her yerini ziyaret ediyor. AK Parti Trabzon milletvekili adayı Karaismailoğlu, Şalpazarı ilçesine yerli ve milli otomobil Togg ile giriş yaptı.

Teröristlere karşı tam destek beklediklerini ifade eden Bakan, "Ya milli manevi değerlerimize saldıranlar kazanacak ya da Ayasofya'nın zincirlerini kırıp, milletine cami olarak açan Recep Tayyip Erdoğan kazanacak" dedi.

Ülkemizin tarihinin en önemli seçimine gittiğini dile getiren Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Şalpazarı binası önünde önemli açıklamalar yaptı. Türkiye düşmanlarına geçit verilmeyeceğini, muhalefetin 'Sana Söz' sloganını eleştiren Bakan, büyük günde herkesi oy vermeye davet etti. 
Seçim günü geldiğinde "Tabii ki Şalpazarlılar sevinecek, vatanına milletine aşık insanlar sevinecek" sözleri konuşmanın ana başlıklarından biri oldu.

Editör: Didem Bektaş