Fox TV ekranlarının yeni dizisi Adım Farah oyuncu kadrosu ile mest edecek. Engin Akyürek ve Demet Özdemir hayranlarının heyecanı dorukta.

Adım Farah oyuncuları birçok TV izleyicisi tarafından merak edilirken, açıklanan kadro diziyi bekleyenlerin içine su serpti. Birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı Fox TV dizisi sete çıktı ve çok yakında başlayacak. Adım Farah konusu ve kadrosu ile son yıllarda yapılan diğer işlerden daha farklı olacak beklentisi yaratıldı.

La Chica Que Limpia adlı Arjantin dizisinden uyarlanan ve Amerika'da The Cleaning Lady adıyla bilinen fenomen dizinin Türkiye uyarlaması biraz daha farklı olacak. Demet Özdemir hasta bir çocuğu olan bir doktoru, Engin Akyürek ise bir mafyayı canlandıracak. Bu ikilinin yolları bir cinayet ile kesişecek ve Özdemir'in istemeden bulaştığı karanlık yolda yaşanacak olaylar anlatılacak.

İki oyuncunun da hayranları ilk kez bir araya gelmelerinden ötürü çok heyecanlı ve uyumlarını merak ediyor. Engin Akyürek ve Demet Özdemir sete çıktı ve ilk kez partner olmalarına rağmen iyi anlaştıkları belirtildi.

Dizilerin reyting kaygısı her zaman var, Adım Farah dizisi oyuncuları ve konusu ile şimdiden beklenti yarattı. Bu dev kadroda Fırat Tanış, Ali Sürmeli ve Mustafa Avkıran gibi usta oyuncuları da yer alıyor. Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk da kadrodaki diğer isimler.

Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’un senaryosunu yazıp, Recai Karagöz'ün yönettiği O3 Medya imzalı Adım Farah dizisi yakında Fox TV'de başlıyor.