TV VE SİNEMA

Adım Farah Dizisi İlk Fragmanı ile Beğeni Topladı

Abone Ol

Demet Özdemir ve Engin Akyürek ikilisini başrollerde buluşturan FOX TV’nin yeni dizisi Adım Farah ilk tanıtımı ile büyüledi. İşte, Adım Farah fragmanı!

Engin Akyürek ve Demet Özdemir'i bir araya getiren The Cleaning Lady uyarlaması Adım Farah dizisi çok yakında FOX TV ekranında başlıyor. Uzun süredir güçlü hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosu ile gündeme gelen Adım Farah fragman tanıtımı ile alkış topladı. İki başarılı oyuncunun birbiriyle ne kadar uyumlu olduğu da gelen tanıtım teaser'ı ile kanıtlandı.

Ülkesinden kaçarak oğluyla hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın, mafya Tahir ile sıradışı bir şekilde karşılaşmasını ve sonrasında kesişen hayatlarını konu edinen Adım Farah tanıtımı ile göz doldurdu.

Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli'nin kadrosunda yer aldığı diziyi O3 Medya çekiyor. Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur'un senaryosunu yazıp, Recai Karagöz'ün yönettiği yeni dizi FOX'ta. İşte, Adım Farah fragmanı!

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }