FOX TV sezon sonunda Yasak Elma dizisini bitirme kararı almıştı. Kanalın yeni dizisi EGO final kararıyla şaşırtırken, Adım Farah sezon finali yapıyor…

FOX TV geçtiğimiz yıl içinde pek çok iddialı dizisinin fişini çekti. Kanalın en başarılı projelerinden Yasak Elma, Mayıs’ın son haftası 6. Sezonu ile ekranlara veda ediyor. Fenomen dizinin biteceğini zaten biliyoruz, fakat yönetimden üzen bir final kararı daha çıktı.

Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un başrolde yer aldığı EGO dizisi reytinglere yenik düştü. Sette yaşanan başrol krizi ve gerginliklerin de final kararını pekiştirdiği iddia edildi. EGO final tarihi de kesinleşti. PASTEL Film imzalı Erkeğe Güven Olmaz - EGO dizisi 13. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Fox TV’nin yeni başlayan bir diğer dizisi Adım Farah için de yolun solu göründü. Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in başrolde yer aldığı Adım Farah dizisi reytinglerde beklentiyi tam karşılayamıyor.

AB gruplarında çıkışta olsa da, sosyal medya ve yabancı ilgisi daha fazla. Bu nedenle, diziye ikinci bir şans daha verilecek. Adım Farah sezon sonunda bir ara verecek ve Eylül ayında yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

Adım Farah sezon finali tarihi ise 14 Haziran olacak.