Ahmet Ağaoğlu'ndan Canlı Yayında Bir Transfer Müjdesi Daha

Abone Ol

TRT Spor’a açıklamalarda bulunan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu Hamsik transferinin KAP'a bildirilmesinin ardından TRT Spor canlı yayınında taraftarlara bir transfer müjdesi daha verdi.

Ahmet Ağaoğlu açıklamalarında ‘"Hocayla uzun süreli görüşmeleri oldu. Oyuncu, tamamen oynama düşüncesiyle geliyor. Oyuncu yaşlı deniyor, geçen sene 37 yaşındaki oyuncumuzla anlaşılmadığımızda kızıldı. Hocanın oynatacağı bir sistem var ve ihtiyaçları doğrultusunda kullanacağı isimler var. ’6-7 transfer daha yapılacak. Şu anda Trabzonspor'un yapmış olduğu transferler, limitler içerisinde yapılan transferler. Hiçbir oyuncu satılmasa dahi bu bütçeyi karşılayabilecek durumdayız. TFF'nin yaptığı açıklamadan sonra belli ki, yabancı kuralı yürürlülükte. Beklentilerin içine sokarken, ince hesapların da yapılması lazım. Yabancı kuralı ile birlikte tüm planlarımız da değişti. " İfadelerini kullandı.

Ahmet Ağaoğlu: "Hamsik'in Göteborg'a gitmesinin tek sebebi, daha yarışmacı ligde oynayarak EURO 2020'ye hazır olmaktı. Parayla pulla işi yoktu. Hamsik'in farklı beklentileri olduğunu ve bunların para olmadığını anlayabilirsiniz." İfadelerini kullandı.

Ahmet Ağaoğlu: "Bir sene önce Premier Lig oyuncusu olan Baker'in, Afobe'nin veya Diabate'nin transferlerini düşünürsek o dönemki transferlerimiz Premier Lig ağırlıklıydı. Bu dönem gerçekleştirdiğimiz transferler, İtalya ağırlıklı ve sanki bir Serie A takımı izleyeceğiz bu sene." dedi.

SÖRLOTH AÇIKLAMASI

Kendisine yöneltilen Sörloth sorusuna Ahmet Ağaoğlu ''Sürekli soruluyor. Önümüzdeki senenin planlamasını yapmalı. Takımda tutacaklarsa yapacak bir şey yok ama satılması veya kiralanması gündeme gelirse bir şeyleri konuşabiliriz. Oyuncunun isminin bu şekilde anılması Leipzig’e haksızlık olur. Kendilerine 3 hafta önce ifade ettik. Ama henüz hocası ve kulübü bir rapor vermedi. Bu durumlar netleştikten sonra daha farklı şeyleri konuşabiliriz’’ yanıtını verdi.

"TFF ÇOK DİRENÇ GÖSTERDİ"

Yabancı kuralı ile alakalı olarak da konuşan Ağaoğlu,"TFF'nin yaptığı açıklamadan sonra belli ki, yabancı kuralı yürürlülükte. Beklentilerin içine sokarken, ince hesapların da yapılması lazım. Eliniz kolunuz bağlandı. 14 yabancı alıp, 8'ini oynatacaksınız. Önümüzdeki sene 12, sonra 10. Bütün bunlar düşünüldüğünde, farklı hesap yapılması gerekiyor. TFF, yabancı kuralı konusunda çok direnç gösterdi. Futbolun gelişmesinden sorumlu bir kurumun, bu kadar direnç göstermesini anlamakta güçlük çekiyoruz." dedi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }