Ahmet Çakar Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Abone Ol

Beyaz TV yorumcusu ve eski hakem Aykut Kocaman, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ve geride kalan haftayla ilgili yorumlarda bulundu. İşte o sözler:

"Bu Aykut Kocaman denen sözde antrenör, sözde teknik direktör futbol sekreteri, sahada İsmail Köybaşı ve Hasan Ali Kaldırım'ı sahaya koyuyor, kulübede ise Valbuena ve Soldado var.

Sen hoca falan değilsin, Fenerbahçe düşmanısın ve IQ seviyen de çok düşük. Sen kıskançsın, sen çekemiyorsun, sen nasıl Valbuena'yı bu şekilde eleştirirsin.

Alex efsanesini söndüren sensin, Valbuena'yı çekemeyen sensin, sen habissin, sen Fenerbahçe'ye layık değilsin.

Ahmet Güvener diye bizim başımıza geldi, Turgut Özal'ın prensiymiş kendisi Şenez Erzik'te vizyon sahibi onu başımıza getirdi.

Bizimle görüşmeye başladı bir şekilde yakaladık kendisini ve bizden biri oldu, sorun kalmadı.

Aykut Kocaman'ı Milli Takım hocası yapın, Cenk Tosun, Burak Yılmaz'ı falan çağırmaz. Bu isimleri çağırmama sebebi futbolla ilgili olmaz çocuklukta yaşadığı bir takım rahatsızlıklar kompleksler nedeniyle yıldız oyuncuları oynatmıyor.

Aykut Kocaman, Veliefendi'de yarışlara hazırlansın, en asil atı koşturmaz eşşek at ile yarış kazanmaya çalışır.

At antrenörü seyisleri sakın yabana atmayın, zor bir iştir her zaman için. Atların her şeyiyle ilgilenirler, ne yedi ne içti, nasıl koştu, hepsine bakarlar.

Buradan Aykut Kocaman'a geliyorum, sen teknik direktör değil, sen futbol sekreteri falan değilsin sen seyissin!

Eski başkan Dursun Özbek'e Rasim Ozan Kütahyalı'ya penguen dediğinde Ertem Şener gülmüştü, şimdi Aykut Kocaman'a seyis dedim diye, Ertem Şener müdahale ediyor rahatsız oluyor.

Aykut Kocaman, yıllar önce çok önemli dünya yıldızı bir oyuncu geldi, adı Hleb ve bu Aykut Kocaman yine bu ismi de oynatmadı.

Ruhi bir sıkıntı ve travmaya bağlı bir kıskançlık yaşıyor diyebliriz. Fatih Terim yıldız oyuncuları yıllarca idare etmiştir, Şenol Güneş de aynı şeyi yapmıştır ama Aykut Kocaman yapamıyor.

Ali Palabıyık, çok büyük hatalar yaptı, Alper'e yapılan hareket kırmızı, Fernandao'nun pozisyonu yine kırmızı bunların hiçbirini çalamadı.

Sana höt diyen al sana sırt diyorsun, bu sana hiç yakışmadı. Alper'in pozisyonuna kırmızı kart çıkartamadığın için 2. yarı Fernandao'nun hareketlerine de kırmızı kart çıkartamadın.

Ali Palabıyık, sen böyle her şeyden etkilenirsen, futbolcuların yöneticilerin kucağında hakemlik yaparsın."

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }