Trabzonspor eski asbaşkanı Beyin ve Sinir Cerrahisi alanında Trabzon’un en ünlü isimlerinden olan Ahmet Çubukçu Medikal Park Trabzon Hastanesi Başhekimliği görevinden ayrıldı.

Trabzonspor’da Muharrem Usta döneminde asbaşkan olarak görev yapan Beyin ve Sinir Cerrahisi (Nöroşirürji) Uzmanı Op. Dr. Ahmet Çubukcu Başhekim olarak görev yaptığı Medikal Park Yıldızlı Hastanesi Başhekimliği’nden ayrılarak İmperial Hastanesi’ne transfer oldu. Çubukçu burada Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapacak.

Trabzonspor'da Kilit Adam Visca Trabzonspor'da Kilit Adam Visca

AÇIKLAMA YAPTI

Ayrılık süreciyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Çubukçu, ‘Yaklaşık 10 yıldır Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı ve Başhekim olarak hizmet verdiğim Medical Park Trabzon Hastanesi'ndeki görevlerimi şu an sonlandırdım. Beraber çalışmaktan büyük mutluluk duyduğum tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hakkınızı helal ediniz.

An itibari ile yeni bir yol hikayesine başlıyorum. Trabzon İmperial Hastanesi'ne dönüş yapıyorum. Orada görüşmek dileğiyle... Sağlıcakla kalın.’  Ifadelerini kullandı.