TRABZON’A YENİ SPOR KOMPLEKSİ GELİYOR

Ahmet Kaya, Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Kurulu’nda önemli bir projeyi duyurdu.

Başkan Kaya, Soğuksu bölgesinde yeni bir spor kompleksi inşa edileceğini açıkladı. Projenin hazırlık aşamasının tamamlandığı ve maliyet çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

PROJEDE İKİ FUTBOL SAHASI YER ALACAK

Planlanan spor kompleksinin içerisinde iki futbol sahasının bulunacağı ifade edildi.

Bu tesisin özellikle amatör spor kulüplerine hizmet vereceği ve Trabzon’daki spor altyapısına önemli katkı sağlayacağı vurgulandı.

Whatsapp Image 2026 05 01 At 123652

TRABZON’DA TESİS İHTİYACI VURGUSU

Başkan Kaya, Trabzon’da ciddi anlamda spor tesisi eksikliği bulunduğuna dikkat çekti.

Bu kapsamda Pelitli’de yeni bir saha projesi üzerinde de çalışıldığını ve farklı bölgelerde yatırımların devam edeceğini açıkladı.

AMATÖR SPORA DESTEK ÇAĞRISI

Kaya, amatör sporun güçlendirilmesi gerektiğini belirterek genç sporculara daha fazla destek verilmesi çağrısında bulundu.

Trabzon’un spor geçmişine dikkat çeken Kaya, yerel gençlerin daha fazla fırsat bulmasının önemine değindi.

Whatsapp Image 2026 05 01 At 123650 1

Atletico Madrid Arsenal Maçı Saat ve Kanal Bilgisi
Atletico Madrid Arsenal Maçı Saat ve Kanal Bilgisi
İçeriği Görüntüle

YEREL FUTBOLCULARA VURGU

Konuşmasında profesyonel takımlarda yerel oyuncuların sayısının azalmasına da değinen Kaya, bu durumun sürdürülebilir olmadığını ifade etti.

Trabzonlu gençlerin desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Kaya, bu konuda ortak bir bilinç oluşturulması gerektiğini belirtti.

ASKF YÖNETİMİNE TEBRİK

Başkan Kaya, ASKF’nin çalışmalarını da değerlendirerek yönetimi tebrik etti.

Tek listeyle gidilen seçimde yoğun katılımın, yapılan çalışmaların bir göstergesi olduğunu ifade etti.