Dijital ortamda Ahmet Uğur Pakcan kimdir? Oldukça merak edilen bir sorudur. Dristor Döner markasının lideri konumunda olan Pakcan’ın hayatına dair merak edilenlerin cevapları şunlardır;

Ahmet Uğur Pakcan Nereli?

Dristor Döner markasının lideri konumunda olan Ahmet Uğur Pakcan baba tarafından Mersinli bir işletmecidir. 1990’lı yılların sonuna kadar yaşamanı memleketi Mersin’de sürdürmüştür.

Ahmet Uğur Pakcan Kaç Yaşında?

Romanya ülkesinde Türk dönerinin tanınır hale gelmesini sağlayan Ahmet Pakcan’ın kaç yaşında olduğu önemli bir sorudur. Ancak işletmecinin doğum tarihine ve şu anda kaç yaşında olduğuna dair internet ortamında herhangi bir bilgi yoktur. Bu nedenle yaşı bilinmemektedir.

Ahmet Uğur Pakcan Evli Mi?

Romanya’nın ünlü döner restoranlarının sahibi olan Ahmet Pakcan’ın özel hayatı araştırılan konular arasında bulunur. Özel hayatı ile ilgili verilebilecek en doğru cevap işletmecinin evli olduğudur.

Ahmet Uğur Pakcan Ne İş Yapıyor?

Ahmet Uğur Pakcan ne iş yapıyor? Yakından tanımak isteyen kişilerin sorduğu soruların başındadır.

Pakcan hakkında merak edilen sorunun cevapları;

  • Hukuk eğitimi almış olan Ahmet Pakcan 1999 tarihine kadar hukuk alanında Mersin ve İstanbul’da çalışmıştır.
  • Ahmet Uğur Pakcan günümüzde Dristor Döner Steakhouse restoranının işletmecisidir.
  • Bükreş’te kapılarını 1999 yılında açan restoranın lezzetli kebap ve dönerlerle insanların damak tadına hitap etmesini sağlamak için gerekli çalışmaları yapar.
  • Pakcan aynı zamanda küçük aile restoranı olarak açılan Dristor Döner’in zaman içerisinde 12 şubeye ulaşmasını sağlayan isimlerden biridir.
  • Pakcan günümüzde Dristor restoranlarının işletmeciliğini ise babası ve kardeşi ile birlikte yapan isimdir.

Dristor Döner restoranları sahibi Uğur Pakcan Romanyalıların kolay şekilde ulaşabilecekleri konumlarda açılması adına gerekli araştırmaları yapar. Böylelikle ulaşım sorunu yaşanmadan insanların kolayca restorana gelerek lezzetli dönerleri yiyebilmesine yardımcı olur.

Ahmet Uğur Pakcan Kaç Çocuğu Var?

Bükreş’te yaşam süren Ahmet Pakcan evli bir işletmecidir. Romanya’ya taşınmasından önce yuvasını kuran Pakcan aynı zamanda 3 çocuk babasıdır.

Ahmet Uğur Pakcan Ne Mezunu?

Deneyimli işletmeci Ahmet Uğur Pakcan Marmara Üniversitesi’ne bağlı Hukuk Fakültesi’nde eğitim almıştır. Eğitimini tamamlamasının ardından avukat unvanına sahip olan Ahmet Pakcan avukatlık kaydını İstanbul Barosu’na yaptırmıştır. Romanya’ya göç ettiği tarihe kadar da baro adına çeşitli davalara avukatlık ve danışmanlık yapmıştır.

Ahmet Uğur Pakcan Nerede Yaşıyor?

İşletmeci Ahmet Pakcan’ın 24 yıldır yaşadığı yer Romanya Bükreş’tir. 24 yıl öncesinde ise memleketi olan Mersin’de yaşam sürmüştür. Ailenin gıda sektörüne girmeyi düşünerek Romanya’ya göç etmesi itibariyle de orada yaşamaya başlamıştır.

Ahmet Uğur Pakcan Babası Kim?

Romanya’da restoran işleten Ahmet Pakcan’ın babasının kim olduğu işletmeci hakkında merak edilenler arasındadır. İşletmecinin babası Mustafa Pakcan olup oğlu gibi restoran işletmeciliği yapan bir isimdir. Ancak Mustafa Pakcan gıda sektörüne geçmeden önce Mersin’in Mut ilçesinde kuyumculuk yapmıştır.

Editör: Haber TS