UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında bu akşam sahasında Bodo / Glimt ile karşılaşacak Ajax'ta teknik direktör John van't Schip, Ahmetcan Kaplan hakkında açıklamalarda bulundu.

Hollandalı teknik adam John van't Schip, dün yaptığı basın toplantısında Ahmetcan Kaplan'a Bodo / Glimt ile karşılaşacakları maçta süre verebileceğini açıkladı.

Enis Bardhi Sezon Sonunu İşaret Etti Enis Bardhi Sezon Sonunu İşaret Etti

"Ahmetcan Kaplan'ı planlı oynattık"

Ahmetcan Kaplan'ın Jong Ajax ile yeterince maç oynadığını söyleyen Schip, "Ahmetcan Kaplan, Jong Ajax'te yeterince maç ve 90 dakika oynadı. Sağ bekimiz Devyne Rensch sakat ve arka tarafta sorunlarımız olduğu için pazartesi günü MVV Maastricht karşılaşmasında Ahmetcan Kaplan'ı 45 dakika oynattık. Bu da bizim planımızdı" dedi. 

"Bodo/Glimt maçında oynayacak mı göreceksiniz"

21 yaşındaki futbolcunun Bodo/Glimt maçında ilk 11'de başlayıp başlamayacağı ile ilgili sözlerine devam eden John van't Schip, "Oynayabilir ama bunun olup olmayacağını maç günü göreceksiniz. 

"Ahmetcan hava toplarında çok güçlü"

Ahmetcan hava toplarında çok güçlü ve yerden iyi paslar atabilen bir oyuncu. Sakatlığını atlattıktan sonra Jong Ajax'ta forma giydi. Potansiyeli olan bir oyuncu ama ondan tüm sorunları çözmesini de bekleyemeyiz" şeklinde konuştu. 

9.5 milyon Euro'ya transfer olmuştu

Hollanda devi, Ahmetcan Kaplan'ı 19.08.2022 tarihinde Trabzonspor'dan 9.5 milyon Euro bonservis ücreti ödeyerek kadrosuna katmıştı. 

Editör: Haber TS