AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, yerel seçim öncesi gençlere yönelik plan ve projelerinden bahsetti.

Aydın, "14 ilkede 61 proje" ile gençlerin dikkatini çekmeyi başardı. 31 Mart yerel seçim günü öncesi Ortahisar ilçesini karış karış gezerek vatandaşla bir araya gelen adaylardan biri de AK Parti'nin adayı Ergin Aydın.

Aydın, geçtiğimiz gün de Ortahisarlı gençlerle bir araya geldi ve projelerinden bahsetti. Projelerinin çocuklar, gençler, yaşlılar, engelliler ve kadınlar başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerine yönelik olduğunu söyledi. Aydın, "Herkese göre sosyal belediyecilik hizmetlerimiz olacak, bu hizmetleri genişleteceğiz" sözünü verdi.

Ortahisar adayı Ergin Aydın'ın en büyük projelerinden biri de "Akyazı Gençlik ve Adrenalin Parkı". Burada gençler eğlenceli vakit geçirebilecek. Ergin ayrıca, Çukurçayır, Pelitli ve Yalıncak mahallelerine spor parkları yapılacağının sözünü verdi.

Bakan Özhaseki Trabzon'da halkla buluştu Bakan Özhaseki Trabzon'da halkla buluştu

Genç Kart Trabzon şehrine gelecek. Gençler bu kartla Trabzon'un ulaşım, indirim, etkinlik gibi olanaklarından yararlanabilecek.

Gülcemal dolgu alanına Parla 100. Yıl Gençlik Merkezi yapılacak. Konser, gezinti alanları, kafeler, su sporları gibi aktiviteler burada yer alacak.

Editör: Didem Bektaş