AK Parti Ortahisar Belediye başkan adayı Ergin Aydın bordo mavi kiosk projesini açıkladı.

Trabzon'a ve Trabzonspor'a verdiği değerle tanınan AK Parti Ortahisar Belediye başkan adayı Ergin Aydın, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelip projelerini açıklıyor. Geçtiğimiz gün Değirmendere Mahallesi'nde Trabzonlularla bir araya gelen Ergin Aydın, tüm Ortahisar mahallelerine değer katacak projeleri hayata geçireceklerinden bahsetti. Aydın, Trabzonspor taraftarını sevindirecek 'Bordo-Mavi' kiosk projesinden de bahsetti.

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun konuğu oldu CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun konuğu oldu

Trabzonspor renkleri bordo ve maviden esinlenilen projede; Mavi Yerinde Çözüm kioskları ile hizmet vatandaşın ayağına gelecek. Pazarlama ve satışa hazır el emeği yerel ürünler ise Bordo Yerinden Satış kioskları ile halkın hizmetine sunulacak. Hatta el emeği ürünler zincir marketlerde stantlarda satılacak.

Ortahisar’da bütün vatandaşların hayatlarına dokunacak hizmetlerin hayat bulacağını belirten Aydın, hemşehrilerine tam kapasiteli hizmet sözü verdi. Aydın, 1 Nisan sabahı işe koyulacaklarını ve Trabzon Ortahisar halkı için projeleri hayata geçirmeye başlayacaklarını ifade etti.

Editör: Didem Bektaş