AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mehmet Hakan Terzioğlu basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Terzioğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"GEMİDE OTURAN DEĞİL KÜREK ÇEKEN KONUMDA OLACAĞIZ"
Trabzon ile ilgili gazetecilik anlamıda ciddi mücadele veriyorsunuz. Türkiye büyük bir deprem ve sel faleketi yaşadı. 28. dönem milletvekilliği ile iligli aday daaylığımızı açıkladık. Sahada mücadelemize başladık. Teşkilatlarımızı geziyor ve oylarına talip oluyoruz. Trabzon'da 70'e yakın aday adayı kardeşimiz müracaat etti. Hepsine başarılar diliyorum. Hep beraber bir geminin üzerinde oturan değil kürek çeken konumda olacağım. Kürek çekecek dava arkadaşlarımıza ihtiyacımız vardır. Trabzon'un daha yaşanabilir bir şehir olması için mücadele edecek arkadaşlarımıza ihticamız var. 

"TÜRKİYE'DE YETERKİ İSTİKRAR OLSUN"
En çok teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Her bir vatandaşımızın ayrı bir derdi var. Biz üzerimize düzeni yaparsak dertlerine derman oluruz. Türkiye'de yeterki istikrar olun bunu sağlayacak da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kabine ile bunlar kısa sürede çözülecektir. Dünyadaki ekonomik kriz ülkemizi etkileyecektir. Ama bunlar böyle devam etmeyecek. Türkiye'de bir istikrar var ve bunun devam etmesi lazım. Biz inanılmaz bir mücadele ile çok büyük projelere imza attık. Muhalefet muhalefetini yapacak. Biz Türkiye'deki ve dünyadaki mazlumlar için mücadele edeceğiz. Burada kalırsak da elimden geldiğince mücadele edeceğim. 

"MİLLET İTTİFAK'I TABANININ BİZE OY VERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"
Ben siyasete Refah Partisi ile başladım. Milli görüşten gelen bir kardeşinizim. Bazı partilerin tabanlarının bizimle çok itribatlı. 28 Şubatı bize yaşatanlar Erbakan hocanın partisinin ağzından kendi adaylarını açıklamalarına üzüldüm. Erbakan hayatta olsaydı bu ittifaka destek verirdi sözüne de katılmıyorum. İYİ Parti'nin Millet İttifak'ında olduğunu görüyoruz. İYİ Parti tabanındaki milliyetçi kardeşlerimizin davranışları çok önemli. İYİ Parti tabanındaki seçmenlerin Cumhur İttifak'ını destekleyeceğine inanıyorum. Bu doğrultuda milliyetçilik; Kendi savunma sanayisinde insansız hava uçağını, SİHA'sını, İHA'sını, savaş gemisini ve yerli otomobilini yapmasını desteklemek demektir. Millet ittifakında trerör örgütü yandaşı olan HDP ile ittifak etmek milliyetçilik olmayacağı kanaatindeyim. 

"GENEL BAŞKANIMIZIN KARARI BELİRLEYİCİ OLACAKTIR"
Cumatesi günü Trabzon'da teşikilat temayülü olacaktır ve komisyonlar oluşacaktır. 70 arkadaşımızın 6 tanesi aday gösterilecektir. Bunları parlementoya göndereceğiz inşallah ve diğerleri hep birlikte çalışacaktır. Belirleyici genel başkanımızın kararı olacaktır.

"BİRİNCİ SIRAYA TALİBİM"
Genel Merkezin nelere dikkat edeceğini söylemek doğru olmaz. Onlar değerlendirme yaparak listeyi verecektir. Trabzon'da yapılan hizmetler ortada. Trabzon büyük bir şantiyeye dönmüş. 5 milletvekili iyi bir çalışma ile alabiliriz. Millet İttifak'ının tabanları bizimle olacaktır. Terör örgütünün destek verdiği bir ittifakın içinde olanların tabanı bunlara oy vermeyeceğini düşünüyorum. Dünya krizle çalkalanırken bizi teğet geçti. Bu güçlü bir iktidarın güçlü bir ekonomisidir. Ben birinci sırada aday adaylığı müracatı yaptığım için birinci sıraya talibim. 

"ANKARA'DAN TRABZON İÇİN BAŞVURANLAR VAR"
Ankara'dan da Trabzon çin müracaat edenler var. Ama biz Trabzon'un havasını alan, suyunu içen kişilerin değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyuoruz. Trabzon'daki yatırmlarda bakanlarımızın milletvekillerinin büyük emekleri var. Ben hepsine teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.

0e18b1fe-3b49-4df8-8aa4-d1970bb59bf8

Editör: Haber TS