AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Meryem Sürmen, Pazartesi günü yaptığı ziyaretleri bugün de sürdürüyor. Akçaabat, Köprübaşı, Araklı

MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ TRABZON’DAKİ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Trabzon'dan milletvekili adayı olan siyasiler, seçim öncesi ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Meryem Sürmen'in son üç adresi Trabzon'un güzide ilçeleri oldu. İlk olarak Araklı ve Köprübaşı ilçeleri ziyaret edildi.

Gençlerle Araklı'da sohbet eden Sürmen, "14 Mayıs seçimleri Türkiye'nin kadei olacak. AK Parti iktidarı 21 yıldır Türkiye'yi şaha kaldırdı. Bu seçim gençlerin seçimi, burada size önemli roller düşüyor" dedi.

Tayyip Erdoğan’a güvendiklerini, gittikleri her yerde gençlere seçimin önemini anlatmaya çalıştıklarını söyleyen Meryem Sürmen Araklı'daki buluşmasında şu sözleri kullandı: "Trabzon’un evladı Sürmeneli Selçuk Bayraktar, ne yaptı, İHA yaptı" diyerek devrim arabaları, TOGG, 15 Temmuz şehitleri gibi örnekler sundu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Meryem Sürmen, Akçaabat'ta esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Eczaneler, kahvehaneler, güzellik merkezleri, marangoz atölyeleri gibi pek çok meslek grubunu gezen Sürmen, esnafın dertlerini ve taleplerini de dinledi.

Editör: Didem Bektaş