AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın, Ayasofya'da vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükaydın, “14 Mayıs’ta çifte bayram yaşayacağız” dedi.

AK Parti Trabzon 3. sıra milletvekili adayı Yılmaz Büyükaydın, "14 Mayıs'ta çifte bayram yaşayacağız" sözleriyle güne damga vurdu. Trabzonlu hemşerileriyle Ayasofya sahil yolunda bir araya gelen Büyükaydın, "Önemli olan Trabzon’umuzu çok daha güzel hale getirmek. AK Parti olarak ulaşabileceğimiz kadar çok kişiye ulaşarak istek ve şikayetlere geri dönüş sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Yılmaz Büyükaydın, Trabzon ziyareti sırasında kadınlara gül, çocuklara çikolata hediye etti. Sonrasında Forum AVM'de esnaflarla bir araya geldi.

Uzun yıllar ticaretle uğraştığını söyleyen Büyükaydın, Trabzon Forum AVM'deki esnafların taleplerini de not aldı. "Yatırımlarımızla Trabzon alışveriş merkezimiz büyümeye devam edecektir. Refah seviyemiz yükselecek." dedi.

Birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan AK Parti Trabzon milletvekili adayı Büyükaydın, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm dünyadaki saygınlığına layık bir şekilde bizlerde hizmetlerimize bu görevi temsil edip yerine getirmeye tüm gayretimizle çalışacağız. İnşallah Trabzon'a desteklerimizi vermeye devam edeceğiz. Sizlerden ricam bu seçimin bekâ meselesi olduğunu unutmamanız. Allah bizi utandırmayacak ve 14 Mayıs günü çifte bayramı yaşayacağız." dedi.