AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, bugün önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Şen’in açıklamalarından önemli satır başları;

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, yerel seçim öncesi halkın nabzını yokladı. Parti olarak belediye başkanlığı için Türkiye'nin hiçbir yerinde isim vererek anket yapmadıklarını, AK Parti adını kullanarak halka manipülasyon yapmadıklarını açıkladı. Spekülasyon ve çöp haberlere karşı halkı uyaran Şen, böyle bilgilere itibar edilmemesini önerdi.

2019 yılındaki yerel seçimden sonra İstanbul ve Ankara'yı kazanan CHP'nin o günden bugüne bir çivi dahi çakmadıklarını, seçmene saygı duyduklarını, fakat iki büyük kentte belediyeciliğin ilerlemediğini belirtti.

Trabzon’da Fındık Fiyatları Ne Kadar Oldu? Trabzon’da Fındık Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Mustafa Şen’in açıklamaları şöyle devam ediyor…

"Hep birlikte sokağa çıkmalıyız. Sokakta 'enflasyon ve emekli maaşı' diyorlar. Geçen gün bir amca bana 'Emekli maaşım az, yetmiyor' diye veryansın etti. Amcaya sabretmesini, yılbaşında emekli maaşının iki katına çıkacağını söyledim. 'Neden şimdi vermiyorsun?' dediğinde 'Para kalmadı, hepsini deprem bölgesine harcadık' yanıtını verdim. Amca da bana 'O zaman istemem, Allah devlete millete zeval vermesin' dedi ve gitti."

14 Mayıs genel seçimlerinde yaptıkları bir konuşmaya değinen Şen,

"Yerel seçim için liderimiz bize 'İstanbul bizim namusumuzdur, namusumuzu alacağız' dedi.” İfadelerini kullandı. Şen’in diğer hususlardaki açıklamaları da kısaca şöyle devam ediyor…

“Tayyip Erdoğan bir jazz üstadı gibi, O'nun en büyük özelliği hesaplanamıyor olması. Azerbaycan'ın başına bela olan Ermenistan'ı 5-6 haftada aldı geldi.”

“Gazze’de o tünellerde sadece Filistinliler yok. Orada nice aslanlar var. Bunu bilin."

Editör: Didem Bektaş