Trabzon Kadıralak Yaylası Turizm Haftası'nda ziyaretçi akınına uğradı Trabzon Kadıralak Yaylası Turizm Haftası'nda ziyaretçi akınına uğradı

“Önce teşkilat ve sonra icraat” diyerek ilk olarak ilçe teşkilatlarını ziyaret eden, siyasette vefayı her zaman ön planda tutan Başkan Genç, AK Parti’de kuruluşundan beri görev alan kadınlarla bir araya geldi. Binden fazla kadın Başkan Genç'e tam destek sözü verdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti’nin kuruluşundan itibaren kadın kollarında görev alan mahalle başkanları, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları, ana kademe ve kurucu il ve ilçe başkanları ile kahvaltıda bir araya geldi.


BİNDEN FAZLA KADINDAN TAM DESTEK
Programa AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Kurucu İl Başkanı Cemile Keskin, önceki dönem İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Aslıhan Bezirganoğlu, Şükran Yetim, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç, MHP ortahisar ilçe kadın kolları başkanı Nurşen Cevahir ve AK Parti’nin ilçe kadın kolları başkanları ve yöneticileri katıldı.

Binden fazla kadının tam destek verdiği Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, programda yaptığı konuşmada AK Parti’nin çok büyük bir kadın hareketi olduğuna vurgu yaparak AK Parti’nin aynı zamanda bir vefa hareketi olduğuna dikkat çekti.

AK PARTİ BİR KADIN HAREKETİDİR
“Davamızın kuruluşundan itibaren hizmetlerin banisi Kıymetli Cumhurbaşkanımızın arkasında duran AK Kadınlarımızla, emektar kadınlarımızla bir arada bulunmak tan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum.” şeklinde sözlerine başlayan Başkan Genç, “Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz. AK Parti olarak biz çok büyük bir aileyiz. Ama bu büyük aileyi oluşturan en büyük gücümüz de kadınlarımızdır. AK Parti aslında bir kadın harekatıdır. Cumhurbaşkanımızın buna ne kadar önem verdiğini partimizin kuruluşundan itibaren görev yapan bir kardeşiniz olarak çok iyi biliyorum. Ne mutlu bizlere ki çok güçlü bir kadın kadromuz var. Bakın şu anda AK Parti’miz Türkiye’de kayıtlı 5,5 milyon kadın üyesi bulunmaktadır. Diğer muhalefet partilerinin toplam üye sayıları bizim kadın üye sayımızın yarısı kadar bile değil. O yüzden diyorum AK Parti bir kadın hareketidir.

AK Parti aynı zamanda bir vefa hareketidir de. Vefayı da öne çıkaran bir partidir. O nedenle bu buluşmayı temin eden ve kuruluşundan bu güne kadar partimizde görev alan kadroyu bir araya getiren şu anda da vazifesine büyük bir coşku ve heyecanla başlayan Ayfer Cihan başkanımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

KADINLAR DAİMA ARKAMIZDA DURDU

“Kuruluşumuzda çok iyi hatırlıyorum yer vermiyorlardı bizlere yer. Sizin Cumhurbaşkanınızı 6 ay sonra hapse atacaklar ne işiniz var yanında diyorlardı. Nereden nereye geldik. Çok şükür. Kararlı bir liderin peşindeyiz. İnandığımız lider Recep Tayyip Erdoğan’ın peşindeyiz. Çalışıp başardık. Kuruluşundan günümüze kadar partimizde görev alan il başkanlarımız Safiye Yazıcı, Safiye Seymenoğlu, Aslıhan Beziranoğlu Temren, Havva Gümüş, Bahar Ayvazoğlu, Meryem Sürmen ve Ayfer Cihan başkanımızdan Allah razı olsun. Onlar, AK Kadınlarımız çalışıp çabaladı ve AK Partimiz Trabzon’da AK Kadınlarımızla çok iyi temsil edildi. Hepinize teşekkür ediyoruz. Trabzon’umuz her zaman Cumhurbaşkanımızın arkasında durmuş ve her zaman durmaya da devam edecektir.”

Editör: Haber TS