Aksoy'dan TGC'ye Ziyaret

Abone Ol

Trabzonspor TS Club’lardan sorumlu yöneticisi, Mali İşler Koordinatörü, Zağnos Spor Kulübü Genel Başkanı Emre Aksoy, Zağnosspor Bayan Hentbol Takımı Başkanı Haluk Selim, Zağnosspor Futbol Takımı Tuna Taşkın ve beraberindeki yöneticilerle birlikte Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanlığına seçilen Yusuf Turgut ve yönetimini ziyaret etti.

AKSOY: “TRABZON BASINI ÖNEMLİ BİR GÜÇ”

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti binasında gerçekleşen ziyarette Aksoy, başkan seçilen Yusuf Turgut ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin Trabzon’un önemli kuruluşlarından biri olduğunu belirten Aksoy; “Basın çok önemli bir güç ve Trabzon basını da bu konuda çok ileride. Yeni oluşan yönetimin tüm Trabzon’a hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

TURGUT: “ZAĞNOSSPOR’A AVRUPA’DA BAŞARILAR DİLERİZ”

Başkan Yusuf Turgut ise Aksoy ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Turgut; “Trabzon’u daha ileriye taşımak için basındaki tüm arkadaşlarımızla birliktelik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Zağnosspor’u da yakından takip ediyoruz. Özellikle hentbolda Avrupa Kupaları’nda Trabzon’u gururla temsil edeceğinize inanıyoruz. Hem ligde hem Avrupa’da Zağnosspor’a başarılar diliyoruz. Nazik ziyaretinizden ötürü ben ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Emre Aksoy, TGC Başkanı Turgut’a üzerinde “Yusuf Turgut” yazılı 61 numaralı Zağnosspor forması hediye etti.

Öte yandan Trabzonspor TS Club’lardan sorumlu yöneticisi, Mali İşler Koordinatörü ve aynı zamanda Zağnos Spor Kulübü Genel Başkanı Emre Aksoy, beraberindeki Zağnosspor Bayan Hentbol Takımı Başkanı Haluk Selim, Zağnosspor Futbol Takımı Başkanı Tuna Taşkın, Zağnosspor Bayan Hentbol Başkan Yardımcısı Abdülaziz Baş, Genel Sayman Barış Sancak, Alt Yapı Sorumlusu Sezgin Üstün ve yönetici Buğra Değermenci ile birlikte Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’yı ziyaret ettiler.

USTA’DAN HIRVATİSTAN BENZETMESİ

Trabzonspor kulüp binasında gerçekleşen ziyarette Zağnos Spor Kulübü Genel Başkanı Emre Aksoy, kulübü adına Trabzonspor’daki başkanı Muharrem Usta’ya üzerinde “Muharrem Usta” yazılı 61 numaralı Zağnosspor forması hediye etti. Formayı gören Usta Hırvatistan benzetmesi yaparak; “Hırvatistan milli takımı forması gibi, çok güzel duruyor. Çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Muharrem Usta ve Zağnosspor yönetimi toplu hatıra fotoğraf çektirdi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }