Akyazı'ya O Bankanın İsmi Verilebilir

Abone Ol
 Trabzonspor'da gelecek sezon Ağustos ayında açılması planlanan Akyazı Stadı'nın isim hakkının satışı konusunda Bordo-Mavili kulübün borçlarını temlik altında tutan Denizbank'ın izin istediği bildirildi.

Bankanın kulüple fikir alışverişinde bulunduğu ve Trabzonspor'un yapılandırılmış borçlarının bir kısmının veya tamamının sıfırlanması için Akyazı'nın isim hakkının satışa çıkarılması ve gelecek paranın da kendilerine aktarılması önerisini getirdi. Denizbank satış işlemlerinin, müşteri bulma durumunun ve aracılara verilecek tüm primlerin de yine kendileri tarafından belirlenecek kurul tarafından yapılmasını önerdi.

Trabzonspor Yönetimi’nin Denizbank ile stadın isim hakkı konusunda masaya oturabileceği, sürenin, rakamın ve borç yapılandırmasında bulunan faizin hangi oranlarda yapılandırılabileceğinin de değerlendirileceği bildirildi.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }