Perşembe günü yayınlanan diziler arasındaki rekabette yeni dizi Al Sancak’ın başarısı rakipleri korkuttu. Gelsin Hayat Bildiği Gibi final yapabilir.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın muhteşem uyumuyla 27 bölümdür ekranların en sevilen dizilerinden biri oldu. Show TV'de Perşembe akşamları ekrana gelen BKM Yapım imzalı dizinin tasarımcısı Gani Müjde. Yaz aylarından bu yana kimi hafta birinci, son haftalarda 7. sırada yer alan Gelsin Hayat Bildiği Gibi final mi yapacak? Son haftalarda reytingi düşen ve 9. sıraya kadar gerileyen fenomen dizide Sadi ve Songül'ün hayranları Twitter'da #SadGül etiketine yorumlar yağdırıyor.

Öte yandan aynı gün yayınlanan rakipler reytinglerde çok güçlü. Aldatmak, Camdaki Kız, Tuzak gibi pek çok dizinin yayınlandığı Perşembe akşamı TRT'nin yeni dizisi Al Sancak başlar başlamaz zirveye oturdu. Uğur Güneş ve Gülsim ali İlhan'ın başrolde olduğu askeri dizi reyting birincisi olurken, bu durum hikayede de tıkanıklığa giden Gelsin Hayat Bildiği Gibi için tehlike çanlarının çalınmasına neden oldu.

Son haftada 7. Ve 9. Olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi tahminlere göre Mayıs ayı gibi bitecek. Hikayenin tadında bırakılması oyuncular ve izleyici açısından iyi olacak diye düşünülüyor. Peki siz Perşembe akşamı ne izliyorsunuz? Gelsin Hayat Bildiği Gibi final yapsın mı?