Enis Bardhi: Bana Keskin Nişancı Derler Enis Bardhi: Bana Keskin Nişancı Derler

Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşmasonda sarı lacivertli takımın bordo mavili tribünleri tahrik etmesi planının bir parçasımıydı sorusu akıllara gelmeye başladı.

Trabzonspor tribünlerini ağır tahrik eden Fenerbahçeli futbolcular istenmeyen olayların çıkmasına sebep verirken, karşılaşma sonrasında Ali Koç'un "ligden çekiliriz" sözleri borsaya açık olan Fenerbahçe'de hisselerin düşmesine neden oldu.

Durum böyle olunca futbol severler ,"Fenerbahçe hakem hataları ile 3 puanı aldı ve olaylar nedeniyle bu hatalar gündeme gelemedi." şeklinde yorum yaparken, borsa yorumcuları ise,"Ali Koç yine manipülasyon yapıyor" dedi.

Fenerbahçe’de başkan Ali Koç’un ligden çekilme ihtimalini duyurmasının ardından geçtiğimiz Cuma günü 93,85 seviyesinde olan Fenerbahçe hisse fiyatı Perşembe günü saat 14:00 itibariyle 83,15 seviyesine geriledi.

Fenerbahçe başkanı Ali Koç daha önce de manipülasyon yapmasına rağmen ceza almaması dikkat çekerken, Fenerbahçe hisselerine yatırım yapanlar tepki gösterirken, borsa yorumcuları Fenerbahçe başkanıın borsa hisselerini düşürerek toplamak amacında olduğunu ifade ettiler.

Ligden çekilmenin bir kere daha gerçekleşmemesinin ardından hisselerin çıkacağı gerçeğine bakıldığında ortaya atılan bu iddiaların araştırılması bekleniyor.

Editör: Haber TS