Ali Şen'den Şok Açıklama!

Abone Ol
 UEFA Disiplin Kurulu'na devk edilmesinin ardından F.Bahçe'nin lobi çalışmalarına çok geç başladığını söyleyen Ali Şen: "Bu iş iki kulüple bitmeyecek. Tablo çok karanlık" dedi.

Konunun bu noktalara geleceğini 25 Eylül 2011'de yaptığı konuşmada dile getirdiğini kaydeden Ali Şen, "UEFA'nın 12. maddeden cezalandıracağını orada söyledim. O zaman insanlar 'Beşiktaş da nereden çıktı?' dediler. Şimdi gelinen nokta ortada. Bu iş iki kulüple de bitmeyecek. Şimdi söylüyorum; hangi kulübün yöneticisi ceza almışsa, o kulüpleri UEFA da cezalandırılacak. Maalesef tablo çok karanlık" diye konuştu.

 Kulüpler hakkındaki kararı, UEFA Disiplin Kurulu'nda 5 kişinin vereceğini kaydeden Fenerbahçe eski Başkanı "Bu kişiler, Alman, İsviçreli, Avusturyalı, Macar ve Danimarkalı. Bu 5 kişiden 3'ü bizim aleyhimize el kaldırırsa, hiçbir yol kalmaz. Ne Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, ne Anayasa Mahkemesi ne de CAS'tan bir sonuç alınabilir.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }