Trabzonspor'da görevi devredecek olan Mevcut Başkan Ali Sürmen veda konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

Aynı zamnanda bir seçim ve aynı zamanda benim veda genel kuruluma hoş geldiniz. Daha 17 yaşındaydım İstanbul'da öğrenciydim Trabzonspor'un Ankara'da şampiyonluk maçı vardı. Orada kaybettiğiniz zaman 17 yasındaki insanın hayallerinin nasıl yıkıldığını görüyorsunuz.

Sadece 2 yıl sonra öz evlatlara dönüşle 2. Lig'den 1. Lig'e çıktık. Sayın başkanımız Salih Erdem'e şükranlarımızı iletiyoruz. Başka takımlar gibi asansör takım olmadık. Efsane futbolcularla şampiyonluğu aldık ve 10 yıl için 6 şampiyonluk sığdırdık. Onursal başkanımız Mehmet Ali Yılmaz'a ve şampiyon başkanlarımıza teşekkürü borç biliriz. Değerli hocamız Ahmet Suat Özyazıcı'yı anmamak hatırlamamak eksiklik olur. Hocamızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Kasket imajıyla biz bir şampiyonluğu yaşadık ve topluma kabul ettirdik. Birçok kez geride kalan 38 yılda resmi şampiyonluğumuz ayrı tutuyorum birçok kez şampiyonluğumuz çalındı.

Şike davalarını takip eden avukatlardan birisidir Hakan Orhan'dır. Nusret Yılmaz ve Atilla Dilaver'e teşekkür ederim. Büyük mücadele verildi. Fenerbahçe'yi yargı kararları beraat ettirmedi. Fenerbahçe 2010-11 şampiyonluğu TFF tarafından onaylanmak istendiği zaman o dönem TFF temsilcisi Süleyman Atal muhalefet olmuştur. Daha sonra gelen ve Fenerbahçe'yi aklayan yönetimde ne yazıkki Trabzonlu vardı. 2010-11 şampiyonluğumuz çalındığı için intihar eden çocuklarımızın vebali vardır. Şampiyonluğumuzu lekelemek için cezaevine tıkılan Sadri Şener ve Şakar'a minnet borcumuz vardır. 2010-11 yılı şampiyonu Trabzonspor'dur. Elbette denilebir ki, Trabzonspor'dur ama kupa Fenerbahçe müzesindedir.

Maddi bir kupa orada duruyor. İstediği kadar alsın oraya koysun. Hak hukuk adalet varsa o kupa Trabzonspor'un. 2022'de bize 8. şampiyonluğu kazandırdan Ahmet Ağaoğlu'na ve yönetimine teşekkür ederiz. Burada irdelenmesi gereken nokta 10 yılda 6 şampiyonluk 38 yılda 2  şampiyonluk neden? İrdelemek ve ders çıkarmamız lazım.

FENERBAHÇE HACIKERİMOĞLU'NU İSTEMEDİ

Trabzonspor Gaziantep Maçı Sonrası Draguş'un Açıklamaları Trabzonspor Gaziantep Maçı Sonrası Draguş'un Açıklamaları

Şampiyonluk sonrası kulüp maddi anlamda sorunlar yaşadı. Kulüpte ihtarname ve hacizler başladığı dönemde 'ben de bundan sorumluyum' deyip başkanlığa aday olup ödemeleri yerine getiren ve şahsi ödemeler yapan ve mükemmel sponsorluklarla kulübe nefes aldıran Ertuğrul Doğan'a teşekkür ediyorum. Doğan'ın yaşanmış olaydan ders alarak yoluna devam etmesini tavsiye ediyorum.

Fvo Hqoxoaagl8S

TFF'yi temsilen TFF'de birçok arkadaşımız var. Hiç biri Hacıkerimoğlu kadar cesaretli olmadı. Trabzonspor'u korumak için değil, TFF'de icraatın peşinden giden ama maalesef Mustafa Hacıkerimoğlu Fenerbahçe istedi diye toplumun önüne atılmasını yadırgadım. Değerli basın çok kahrımızı çekti. Bugüne kadar Trabzonspor adına Divan Başkanlığı adına verdiğiniz hizmetlere teşkkür ediyorum.

SÜRMEN'E PLAKET

Ali Sürmen'e hizmetlerinden dolayı plaket takdim eden Ertuğrul Doğan daha sonra genel kurula hitap etti.

Şu an salonda bulunan isimler Trabzonspor için değerdir. Camiamızın akil insanları olarak nitelendirdiğimiz akil insanların eleştirileri bizim için yol gösterici olacaktıor. yeni bir başkan seçeceğiz. Bütün adaylara başarılar diliyorum. Yöneticilik hayatım boyunca başkan yardımcılığım asbaşkanlığım şimdi de başkanlığım döneminde söz de değil özde ağabeylik yaptığı için teşekkür ediyorum. 

Başkan Doğan'ın bu sözleri sonrası Ali Sürmen ve Ertuğrul Doğan'ın tüm genel kurul alkışladı.

5244A5B0 4730 4978 A8B9 A0Be184Bc06F

Editör: Haber TS