Alperen Duymaz şu ana dek canlandırdığı sempatik ve serseri karakterler ile çok beğenildi. Yarın akşam başlayacak EGO dizisinde bu kez çok farklı.

Tatlı Küçük Yalancılar, Acı Aşk, Zemheri, Çukur, Son Yaz, Erkek Severse gibi pek çok yapımda rol alan yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz, hayranlarını bu kez çok farklı bir rolle karşılıyor. Fox TV ekranında 5 Şubat Pazar akşamı başlayacak olan Erkeğe Güven Olmaz EGO dizisinde Erhan karakterine hayat verecek ünlü oyuncu.

ALPEREN DUYMAZ'DAN FARKLI BİR ROL

Melisa Aslı Pamuk ile ikinci defa partner olan Duymaz’ın hayranları, bu kez serseri bir adam değil, çok farklı bir tipleme görecek.

Son Yaz'ın Akgün'ü, Erkek Severse'nin Kenan'ı olarak en son hafızalara kazınan başarılı oyuncuyu bu dizide fedakar ve ağırbaşlı bir erkek olarak göreceğiz. Nişanlısından borçları yüzünden ayrılmak zorunda kalan Erhan'ın patronu Sibel'in isteği üzerine onunla birlikte olacak olması, sinirleri biraz bozsa da, başarılı oyuncuların bu hikayenin altından kalkacağı da düşünülüyor. Ego dizisi oyuncuları arasında Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut ve usta oyuncu kadrosu yer alıyor.

İşte, Ego 1. bölüm fragmanı!