Altın fiyatları vatandaşlar tarafından güncel olarak takip ediliyor. Ünlü analist İslam Memiş, gram altın yorumu ile bugün trendler arasına girdi.

Altın ve gram altın yorumları pek çok yatırımcı tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü piyasa analisti İslam Memiş, elinde altını olanlara ve altın almayı düşünenlere ‘altın’ değerinde önerilerde bulundu ve önemli bilgiler verdi. Peki, kendi rekorunu kırarak uçuşa geçen gram altın ne kadar olacak? işte, güncel altın fiyatları ve yeni tahminler!

Altın Fiyatları Yorum

Gram altın fiyatı, ons altın rekorunun hemen ardından tarihi zirvesini tazeledi. Kapalıçarşı'da gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını fiyatları araştırılıyor. Peki, yeni normali bu olan gram altın ne kadar olacak? İşte, herkesi şaşırtacak altın yorumu...

Ons altın geçen ay ABD'deki veriler açıklanınca 2000 doları aştı. 2042 doları görerek tarihi zirvesini yaşadı. Savaş sebebiyle altın fiyatları tırmanışa geçerken, altın düşecek mi, yükselecek mi sorusunu da beraberinde getiriyor.

Gram altın güncel fiyatı 1.252 TL'yi aştı. Çeyrek altın 2.082 TL, Cumhuriyet altını 8.487 TL'yi gördü. 5 Nisan 2023 sabahı gram altın fiyatı 1.251 TL ile rekor kırdı.

Altında Yeni Rekor Haziran Sonrasında...

İslam Memiş, altında yeni rekorun Haziran sonrasında kırılabileceğinden bahsetti. Altın yükselecek mi? Ünlü analist, altın bozdurmak için erken olduğunu söyleyerek, yükselişlerin yaz döneminde yaşanacağını belirtti. Altın fiyatları 2023 yazından itibaren 1.400-1.500 TL aralığında olacak şeklinde yorumlandı.

Editör: Didem Bektaş