Altuğ Atalay 83-84 Olayını Açıkladı

Abone Ol
İmza töreninde Marc Janko: "Birkaç sezon önce şampiyon olduk." demesini, Altuğ Atalay'ın " 83-84 sezonu " diyerek düzeltmesi, Trabzonsporlu taraftarlardan büyük tepki toplamıştı.Başkan Sadri Şener'in, Trabzon'da yapmış olduğu son basın toplantısında üstüne basarak söylediği en önemli konulardan biri olan, " Artık kimse kaç senedir şampiyon olamadık demesin " sözlerine rağmen, basın toplantısında yapılan bu düzeltme şaşkınlıkla karşılanmıştı.

YANLIŞ ANLAŞILDIM

Altuğ Atalay, konunun büyümesi üzerine kendi twitter hesabı üzerinden " Arkadaşlar toplantıya girmeden Janko'ya kulübün tarihini yazılı olarak verdik. Okudu inceledi.En son 83-84 yılında şampiyon olduğumuza dikkat çekip sordu. Biz de evet şike süreci hariç diye konuştuk.Zaten şike dönemiyle ilgili de soru geldi toplantıda..Diğer hikayeyi de bildiğimden orayı kast ettiğini anlamam zor olmadıToplantıda yer alan bir gazeteci de 84 yılı diye karşıdan belirtince, 83-84 sezonu demek zorunda kaldım.Olay bundan ibarettir, yanlış anlamaya sebebiyet verdiysem özür dilerim.Benim en son suçlanacağım konu bazı heyecanlı taraftarlarımızın suçladıkları konudur.Bu mücadelemizi bilen bilir." şeklinde açıklama yaptı.


Bir takipcinin " durum anlaşılmıştır lakin direk bir cumle ile 2010-2011 sezonunun şampiyonu oldugumuzu belirtseydin keske " yazması üzerine, Atalay "Bu sezon da şampiyon olup o şampiyonluğu perçinlemek istiyoruz." şeklinde cevapladı.


İYİ BİR TRABZONSPORLU


Altuğ Atalay, Trabzon'un yetiştirdiği ve masaya yumruğunu vurduğunda ses getiren gazetecilerinden biriydi. Trabzonspor'un haklarının en büyük savunucularından biri olduğunu geçmiş yıllarda ıspatlamış ve Trabzonspor Kulübü'nde göreve getirilmişti.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }