Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 2. Lig Beyaz Grupta 29 Ocak Pazar günü Şanlıurfaspor, Amed Sportif Faaliyetler deplasmanına konuk olacak.

Büyük çekişmeye sahne olması beklenen müsabaka öncesinde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Şanlıurfaspor, yaptığı yazılı açıklamada, 2 hafta önce kulüp tarafından rezervasyon yapılan otelin kulübü arayarak rezervasyonu iptal ettiklerini kaydetti.

Şanlıurfaspor’dan yapılan yazılı açıklamanın tamamı şu şekilde:

“Pazar günü komşu ilimizin takımı Amed sportif Faaliyetler ile karşılaşacak olmamızdan dolayı 2 hafta önce rezervasyon yaptığımız Diyarbakır Anemon Otel bugün kulüp yetkililerimizi arayarak rezervasyonumuzu iptal ettiklerini ve takımı otele almayacaklarını ifade etmişlerdir. Gerekçe olarak da taraftarların ve kamuoyunun  otele aşırı baskı ve tehditler olduğu tarafımıza bildirilmiştir.

Sporun dostluk ve kardeşlik çerçevesinde oynanan bir oyun olduğunun farkına varmayan otel yetkilileri yarın yola çıkacak takımımızı mağdur etmiştir.

İki kültürün birleştiği iki şehrin bir spor müsabakasına düşmanca hareket ederek misafirperverliği ortadan kaldıran Diyarbakır Anemon otel yönetimini ve tehdit ve baskılarıyla rezervasyonumuzu iptal ettiren her bir bileşeni kınıyor ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Unutulmamalıdır ki biz fairplay çerçevesinde Diyarbakır'a gelip centilmence maçımızı oynayıp devletimizin etkin güvenlik önlemleriyle herhangi bir sorunla karşılaşmayacağımızı inancımız tamdır. Bizim için ülkemizin her köşesi değerli ve güvenlidir

Türkiye’nin dört bir tarafı huzurlu ve güvenlidir Anemon oteli neyi ima etmek ister kamuoyunun takdirine bırakıyoruz”

MAÇ NE ZAMAN?
Şampiyonluk mücadelesi veren iki ekibin maçı, Pazar günü saat 14.00'te Diyarbakır Yeni Stadyumu'nda oynanacak.

Fngop5JWAAIIxkx

Editör: Haber TS