Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemince ikinci üniversite programlarına başvuru ve kayıt tarihi için son gün belli oldu. İşte detaylar!

AÖF kayıt tarihleri, başvuru süreci ve sonuçlar yükseköğrenim programında yer alacak adaylar tarafından takip ediliyor. Açıköğretim Fakültesi'nde ikinci üniversite programlarına sınavsız başvuru yapacak ve kayıt yaptıracak adaylar için son tarih 17 Ekim olarak belirlendi. Adaylar başvuru ve kayıt işlemlerini bu tarihe kadar internet ortamından yapabilecek.

Herhangi bir önlisans programına kayıtlı veya mezun olanlar, AÖF önlisans programlarından birine başvurabilecek. Herhangi bir lisans programına kayıtlı veya mezun adaylar ise Anadolu Üniversitesi AÖF bünyesindeki ön lisans veya lisans programlarından birine giriş sınavı şartsız kayıt yaptırabilecek.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, Anadolum e-Kampüs, Öğrenme Yönetim Sistemi tarafından basılı kitapların dijital ortama taşındığı da belirtildi. Kayıt işlemleri 17 Ekim'e dek internet üzerinden devam edecek. Öğrenciler dijital ortamdan edindiği ders kitapları ile çalışarak derslerine hazırlanabilecek.

Editör: Didem Bektaş