Trabzonspor'un şampiyonluk sezonundaki en parlak oyuncularından Andreas Cornelius, takımdan ayrıldığı için bin pişman.

Danimarkalı golcü Andreas Cornelius, geçen sezon Trabzonspor'a büyük katkılarda bulundu. Ancak sene başında memleketinin has kulübü Kopenhag'a 6 milyon euro karşılığı gönderildi. Trabzonspor geçen sezon şampiyon olmuştu ve bunda en büyük pay sahiplerinden biri de Andreas Cornelius idi.

Eski kulübüne dönen başarılı oyuncu ne gol bulabildi ne de kadro. Cornelius, Kopenhag serüveninde yalnızca iki gol atabildi ve iki maçta yer alabildi.

Öte yandan geçen sezon Trabzonspor forması ile 37 maçta yer alan yıldız golcü, bordo mavili ekibe 15 gol, 5 asistlik katkı sağlamıştı.

Trabzonspor, onun yokluğunda skorer isim boşluğu yaşıyor. Takımın şu an en golcü ismi Trezeguet ile Bakasetas idi, fakat her iki golcü de sakatlandı.

Trabzonspor'da önemli isimlerin sakatlığı ve Marek Hamsik'in yokluğu hem ligde hem de Avrupa'da bordo-mavili ekibe kan kaybettiriyor. Takım, son 4 maçta 3 mağlubiyet yaşadı.

Andreas Cornelius Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra yıldızı sönen oyunculardan oldu. Takım da onunla birlikte güç kaybetti. Başarılı golcünün Trabzonspor’dan ayrıldığı için pişman olduğu söyleniyor.

Öte yandan Trabzonspor taraftarı, sosyal medyadan Ahmet Ağaoğlu'na geri dön çağrısında bulunmaya devam ediyor.