Engin Günaydın’ın başrolde yer aldığı Andropoz Netflix platformunda başladı mı? Merakla beklenen Andropoz konusu ne, Andropoz dizisi oyuncuları kimler? İşte, usta oyuncu kadrosuna dahip komedi dizisi Andropoz fragman tanıtımı!

ANDROPOZ KONUSU NE?

Engin Günaydın'ın Yusuf karakteriyle başrolde olduğu dizide, 50 yaşından sonra hayatını değiştirmek isteyen aile babası Yusuf ve ailesinin güldüren maceralarını izleyeceğiz. Saçlarını boyatan ve adrenalin dolu bir yaşama adım atan Yusuf, artık eskisi gibi değildir. Ailesi için de hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Komedinin usta ismi Engin Günaydın bu kez yepyeni ve sıcacık bir aile öyküsünde karşımıza çıkıyor. Andropoz Netflix dijital platformunda yayınlanıyor.

ANDROPOZ OYUNCULARI KİMLER?

Andropoz oyuncuları arasında başrolde Engin Günaydın’a Derya Karadaş eşlik ediyor. Marmaris'te çekilen dizide eşi Meryem'le deniz kenarında bir evde mutlu bir yaşam sürmek isteyen ve bunun için kolları sıvayan Yusuf'un trajikomik hikayesi anlatılıyor. Meryem karakterini Derya Karadaş canlandırıyor. Andropoz dizisi oyuncuları arasında;

Tamer Karadağlı, Şebnem Hassanisoughi, Turgut Tunçalp, Gülçin Santırcıoğlu, Yuliia Sobol, Doğa Zeynep Doğuşlu, Ergin Torun, Melissa Dilber ve Merih Dilber de yer alıyor.

ANDROPOZ FRAGMAN TANITIMI YAYINDA, NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Andropoz Netflix tanıtımı yayınlandı. Kısa süre içinde en çok izlenen fragmanlar arasında yer aldı. Sosyal medyada dillerden düşmeyen ve Twitter’da gündemin zirvesine yerleşen Andropoz dizisi ilk fragmanı merak ediliyor. 7 Ekim'de ilk bölümü yayınlandı. İşte, Andropoz fragman tanıtımı!

Editör: Didem Bektaş