Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı'nın şoförü Ayhan A., makam odasının yanındaki odada silahla intihar etti!

Ankara ve Türkiye gündemi bu haberle çalkalanıyor! Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı'nın şoförü Ayhan A., makam odasının yanındaki odada silahla intihar etti! İşte olayın tüm detayları…

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Özen'in makam şoförü, makam odasından aldığı tabancayla intihar etti. Ayhan A.'nın makam odasına kadar gelerek yandaki odada Dekan'ın korumasına ait silahı alıp başına ateş ederek intihar ettiği öğrenildi. İddiaya göre, Ayhan A. uzun süredir ödeyemediği borçları yüzünden canına kıydı.

Bu haberle birlikte, tüm ülkede gündem olan Ankara Üniversitesi sosyal medyada günün en çok tartışılan konu başlıkları arasına girdi.

Dekan'ın şoförü Ayhan A., Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde giriş yaparak dekanın korumasına ait çekmeceden aldığı tabancayla kafasına bir el ateş etti. Olay 18 Kasım 2022 Cuma öğlen saatlerinde yaşandı. O esnada makam odasında toplantıda olan Özen'in koruması bir ara lavaboya gitti. Silahını da çekmecede bırakmıştı. Özen'in şoförü bir süre orada oturdu ve çekmecede tabancayı buldu. Silah sesini duyan koruma olayı görünce şok geçirdi. Olaya ilişkin polis soruşturması başladı. Ayhan A.'nın borçları nedeniyle canına kıydığı ihtimali değerlendiriliyor.

Editör: Didem Bektaş