Süper Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dünya kupası öncesinde oynanacak olan son mücadelede Trabzonspor'un tek hedefi mutlak galibiyet. Araya kayıpsız girmek isteyen Bordo Mavililer Dünya kupası arasından sonra sakatlarında dönecek olması sebebiyle Ankaragücü maçına büyük önem veriyor. 

YILDIZLAR CEZALI
Zorlu mücadele öncesi Trabzonspor'da önemli eksikler bulunuyor. Hem sakatlıktan yeni çıkan ve antrenman eksikliği bulunan Dorukhan Toköz, Bruno Peres ve Edin Visca bu mücadelede forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlığı devam eden Serkan Asan'da bu mücadelede forma giymesi beklenmiyor. Karadeniz Fırtınası'nda en önemli eksikler ise geçtiğimiz hafta oynanan Konyaspor maçında sarı kart görüp cezalı duruma düşen Anastasios Bakasetas ve Trezeguet. Trabzonspor'un bu sezon ön plana çıkan oyuncularından olan bu isimlerin yokluğunda Abdullah Avcı'nın kime şans vereceği merak ediliyor. 
Trabzonspor'da önemli mücadele öncesi Marc Bartra sarı kart sınırında bulunuyor. Deneyimli defans oyuncusu bu mücadelede kart görmesi durumunda Trabzonspor'un kendi sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.
Ankaragücü'de de zorlu mücadele öncesi önemli eksikler bulunuyor. Sakatlıkları devam eden Ferdi İmdat, Marlon ve Gökhan Akkan'ın Trabzonspor karşısında forma giymesi beklenmiyor. 
Ankara ekibinde 3 isim kart sınırında bulunuyor. Oğuz Ceylan, Malcuit ve Tolga ciğerci bu mücadelede kart görmeleri durumunda Ankaragücü'nün deplasmanda oynayacağı Antalyaspor mücadelesinde forma giyemeyecekler. 
ANKARAGÜCÜ TRABZONSPOR MAÇI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA,HANGİ KANALDA?

Ankaragücü'nün Eryaman Stadyumu'nda 11 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan mücadele saat 20.00'da başlayacak. Mücadelenin hakemi henüz belli olmadı.