Süper Lig'in 14.haftası yarın akşam oynanacak olan Ankaragücü Trabzonspor maçı ile beraber başlayacak. İki takım içinde büyük önem ver zaten mücadele saat 20.00'da başlayacak. 
Zorlu mücadele öncesinde Trabzonspor'da tek hedef mutlak galibiyet.  Ankaragücü'nün hedefi ise zorlu mücadeleden Trabzonspor'a karşı mücadeleden puan veya puanlarla ayrılmak. Trabzonspor ligde oynadığı 12 mücadelede 6 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet alarak 22 puanla 7.sırada bulunuyor. Karadeniz ekibi son olarak geçen hafta kendi sahasında Konyaspor'u ağırlamış sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı.

TRABZONSPOR'DA EKSİKLERİN ÇOKLUĞU CAN SIKIYOR

Şampiyonluğun güçlü adaylarından olan Trabzonspor'da Ankaragücü maçı öncesi önemli eksikler bulunuyor. Sakatlıkları yeni geçen Dorukhan toköz, Bruno Peres ve Edin Visca Ankaragücü karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan sakatlığı devam eden Serkan Asan'da bu önemli mücadelede forma giyemeyecek. 

Bu oyuncuların yanı sıra geçtiğimiz hafta Konyaspor ile oynanan mücadelede sarı kart görerek cezalı duruma düşen Anastasios Bakasetas ve Trezeguet Ankaragücü karşısında forma giyemeyecek. Eksik oyunculara rağmen teknik direktör Abdullah Avcı'nın yarın hangi oyunculara şans vereceği merak ediliyor.
Ankaragücü için durumlar pek iyi gittiği söylenemez. Ankara temsilcisi ligde çıktığı 12 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik 6 mağlubiyet alarak 12 puanla 14.sırada bulunuyor.  Ankaragücü son olarak geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

 Ankaragücü'nde zorlu mücadele öncesi önemli eksikler bulunuyor. Sakatlıkları devam eden Ferdi İmdat, Marlon ve Gökhan Akkan'ın Trabzonspor karşısında forma giymesi beklenmiyor. 

Ayrıca Ankara ekibinde 3 isim kart sınırında bulunuyor. Oğuz Ceylan, Malcuit ve Tolga ciğerci bu mücadelede kart görmeleri durumunda Ankaragücü'nün deplasmanda oynayacağı Antalyaspor mücadelesinde forma giyemeyecekler. 

ANKARAGÜCÜ TRABZONSPOR MUHTEMEL 11'LER 

Ankaragücü: Bahadır, Oğuz Ceylan, Radakovic, Mujakic, Yasin, Taylan, Tolga Ciğerci, Beridze, Jese, Pedrinho ve Sowe

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Hamsik, Gbamin, Bardhi, Abdulkadir, Djaniny ve Maxi Gomez