Dünya Kupası’nda ABD Milli Takımı’nın formasını giydikten sonra transferde gözde isimler arasına giren Haji Wright ile ilgili olarak Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin’den flaş bir açıklama geldi.

Yerel gazete Toros’a açıklamalarda bulunan Çetin, geçtiğimiz sezonun devre arasında Nuri Şahin’in liderliğini yaptığı teknik heyetin raporuyla Haji Wright’ın gönderilmek istendiğini, ancak buna kendisinin engel olduğunu açıkladı. 

Aziz Çetin: Geçen sezon gönderilmesi düşünüldü
Geçen sezonun ilk yarısında 4 gol atan ve ikinci devrede bu sayıyı 14’e çıkaran Haji Wright ile ilgili o dönem yaşananları anlatan Çetin, “Devre arasında Haji Wright’ın gönderilmesi bile düşünüldü.

Ben şahsen kendi inisiyatifimi kullanarak Haji Wright’ın kalması gerektiğini söyledim teknik ekibe. Bu yönde baskı da yaptım ve devre arasında takımda kaldı” diye konuştu. 

Trabzonspor'dan daha yüksek teklif aldı
Haji Wright’ın geçen sezon satın alma opsiyonunun kullanılmamasının ve daha sonra daha yüksek bonservis bedeliyle transfer edilmesi gerekçesini de anlatan Çetin, “Haji Wright, Nisan ayında daha yeni yeni performans göstermeye başlamıştı. Ne olacağını bilmiyorsunuz. Ve opsiyon süresi doldu. O dönemde böyle bir riski alamazdık. Hem maddi anlamda Nisan ayında bizim öyle bir paramız da yoktu.

Gerek Trabzonspor’dan gerek başka takımlardan daha yüksek teklifler olmasına rağmen kendi bireysel gelişimine inandığı Antalyaspor’da devam etme kararı aldı” dedi.

Bonservisi 10 milyon Euro
Başkan Aziz Çetin, “Birisi sorsa söyleyeceğim fiyat 10 milyon Euro. Şu an resmi bir teklif yok, ancak ilgilenen kulüplerin olduğunu biliyorum. Menajeri aracılığı ile bu bilgiler geliyor” dedi.
Ajansspor

Editör: Haber TS