AÖF kayıtları ne zaman bitecek? Açıköğretim kayıt yenileme işlemleri son gün ne zaman? İşte 2022 AÖF sınav tarihleri ve AÖF kayıt yenileme için son tarih!

Ön lisans ve lisans eğitimlerini uzaktan sürdürmek isteyen binlerce kişi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) fırsatından yararlanıyor. Okula kayıt yaptırmak, kaydını yenilemek isteyen öğrenciler son başvuru tarihlerini internetten sorgulatıyor.

AÖF kayıt sürecinde harcın bankaya yatırılması ve ders seçimi yapılması gibi önemli aşamalardan geçen öğrenciler, AÖF sınav tarihlerini ve AÖF kayıt tarihlerini merak edip araştırmaya başladı. Ve bu detaylar belli oldu. Peki AÖF kayıtları ne zaman bitecek?

AÖF kayıtları ne zaman bitecek?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri 3 Ekim 2022 gününde başlamıştı. Kayıtlar, 17 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 22.00’de sona erecek! Kaydını tamamlayan öğrenciler akademik takvimi araştırmaya da başladı. Buna göre dönemin ilk sınav tarihi de açıklandı! AÖF sınav tarihleri belli oldu…

Açıköğretim Fakültesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı İktisat ve İşletme Fakültesi sınav tarihleri (ara sınav ve dönem sonu sınav tarihleri) açıklandı.

İşte, AÖF Sınav Tarihleri!

Güz Dönemi ara (vize) sınavları: 10-11 Aralık 2022 tarihleri arasında,

Güz Dönemi Dönem sonu (final) sınavları: 21-22 Ocak 2023 tarihleri arasında,

Bahar Dönemi Ara sınavları: 15-16 Nisan 2023 tarihleri arasında,

Bahar Dönemi Dönem sonu sınavları: 27-28 Mayıs 2023 tarihleri arasında,

Yaz Okulu sınavı: 19 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

2022 AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar?

17 Ekim’e kadar kayıt yenileme harçları ödenebilecek. Kayıt yenileme ücreti ders seçiminden sonra öğrencilere ilgili ekrandan açıklanacak. AÖF kayıt ücretleri kredi kartı ya da banka kartı ile Ziraat Bankası ATM’leri üzerinden, mobil ve internet bankacılığı üzerinden yapılacak.

Editör: Didem Bektaş