Apple Watch Pro akıllı saatin ilk görüntüleri paylaşıldı. Fiyatı ise dudak uçuklattı! İşte, Apple Watch Pro fiyat etiketi…

ABD merkezli teknoloji devi Apple, 7 Eylül’de yeni bir etkinlik düzenleyecek. Bu hafta tanıtılacak ilk ürün iPhone 14 serisi olacak. Amiral gemisi telefonlarla birlikte AirPods Pro, Watch Series 8, Watch SE ve Watch Pro gibi diğer ürünleri de duyuracak.

Üst seviyede konumlanan Premium akıllı saatlerin fiyat bilgisi ise duyanları hayrete düşürüyor. Apple Watch Pro modelinin 900 dolara satışa sunulacağı öğrenildi.

Cihazın adı ve fiyatı, saatin Premium özelliklerle donatıldığını gösteriyor. Pro adlı tüm Apple ürünleri hem üstün donanımlara sahip oluyor hem de çok pahalı oluyor. Watch Pro'nun tasarımı ise işte böyle…

CAD programıyla hazırlanan çizim görsellerine göre, akıllı saatler yuvarlatılmış köşelere sahip kare şeklinde bir ekrana sahip olacak. Bu görseller cihazın; bir Apple Watch'ta şimdiye kadar görülen en büyük ekrana sahip olacağını gösteriyor.

Watch Pro'nun 49mm boyutunda satışa çıkacağı görülüyor. Ekranın etrafı ince çerçevelerle çevrili olacak. Sağ kenarda çıkıntılı bir taç yer alacak. Aynı tarafta ayrıca bir mikrofon ve çoklu görev düğmesi bulunuyor.

Akıllı saatin sol tarafında ek bir düğme olduğu görülüyor. Bir hoparlör ızgarası buna eşlik ediyor. Apple'ın premium modeli özel kayışlarla sunması muhtemel. Şu anda Watch Series 8'in de benzer bir tasarım sunup sunmayacağı belli değil. Ne yazık ki, henüz Apple Watch Pro özellikleri hakkında hiçbir şeyden bahsedilmiyor.

Apple Watch Pro'nun daha büyük bir pil, bir A8 işlemci ve bir sıcaklık sensörü içermesi bekleniyor. Bu modelin ayrıca sağlam bir titanyum kasaya sahip olacağı biliniyor.