Kısa süre içinde piyasaya çıkması beklenen yeni Apple Watch Series 9 hakkında tüm detaylar netleşti. İşte beklenen özellikler!

Kısa süre içinde piyasaya çıkması beklenen yeni Apple Watch Series 9 hakkında birçok söylentiye ek olarak, üçüncü taraf tedarikçilerden ve Apple'dan daha fazla bilgi geldi. Bluetooth veritabanında ortaya çıkan son akıllı saat ile birlikte detaylar şekillendi.

Apple Watch 9 serisinin Eylül 2023'te beklenen sunum ve çıkış tarihi yaklaşırken, yeni model hakkında her geçen gün daha fazla detay öğreniliyor.

watchOS 10'un piyasaya sürülmesiyle, Apple'ın dönüm noktasını yansıtmak için Apple Watch Series 9'da değişiklikler yapmakla ilgilenmesi beklenebilir.

Bununla birlikte, söylentiler defalarca bu yılki değişikliklerin o kadar büyük olmayacağına ve yalnızca Apple Watch 10 (veya genellikle Apple Watch X olarak adlandırılan) ile görünür değişiklikler getireceğine işaret etti. Daha eski söylentilere göre Series 9 muhtemelen 41 ve 45 milimetre boyutlarında satışa sunulacak.

Yalnızca S9 çipinin performansı ve ilgili iyileştirmeler gerçekten yeni olacak. Önceki modellerdeki nispeten minimum çip iyileştirmelerinden sonra, S9'un bu yılla karşılaştırıldığında önemli ölçüde daha fazla performans sunduğu söyleniyor.

Güncellenmiş bir Apple Watch Ultra'nın da şirketin listesinde olduğu söyleniyor ancak yine çip yükseltmesi dışında bu yıl pek bir şey beklenmiyor. Söylentilere göre bu yıl yeni bir Apple Watch SE olmayacak.