Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Bordo-mavili takım, Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde saat 18.00’de sahaya çıktı.
Antrenmanın ilk bölümünde teknik ısınma çalışması gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular daha sonra pas çalışması yaptı. İdman, dar alanda oynanan oyunla sona erdi.
ARAL ŞİMŞİR İLK ANTRENMANINA ÇIKTI
Trabzonspor’un geçtiğimiz gün Trabzon’a getirdiği yeni transferi Aral Şimşir, bordo-mavili takımla ilk antrenmanına çıktı. Genç futbolcunun takıma katılması, antrenmanda dikkat çeken detaylardan biri oldu.
Yeni takım arkadaşları, Aral Şimşir için sürpriz bir karşılama hazırladı. Bordo-mavili futbolcuların bu jesti, takım içindeki uyum ve motivasyon açısından olumlu bir görüntü oluşturdu.

FUTBOL OKULLARINDAN TESİSLERE ZİYARET
Antrenman öncesinde Trabzonspor Futbol Okulları da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ni ziyaret etti. Genç sporcuların ziyareti, tesislerde renkli anlara sahne oldu.
Bordo-mavili kulüpte altyapı ve futbol okullarına verilen önem bir kez daha öne çıkarken, genç oyuncular A takım atmosferini yakından görme fırsatı buldu.

HAZIRLIKLAR YARIN DEVAM EDECEK
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına yarın saat 18.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek. Teknik Direktör Fatih Tekke yönetimindeki bordo-mavili takımda çalışmaların ilerleyen günlerde tempolu şekilde sürmesi bekleniyor.
Yeni transferlerin takıma katılmasıyla birlikte Trabzonspor’da kamp sürecinin daha da hareketlenmesi bekleniyor.







