Arıza Dizisinde Ali Rıza’yı Canlandıran Tolga Sarıtaş Ve Sevgilisi Paylaştıkları Fotoğraflarla Sosyal Medyayı Salladılar

Abone Ol

Arıza dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan ve sergilediği performansı ile gönüllere taht kuran Ali Rıza karakterine can veren Tolga Sarıtaş, sevilisi Zeynep Mayruk’la magazin dünyasının arasındaki isimlerden oldular. Hayranları tarafından sosyal medya hesaplarında konu olmaktan düşmeyen Tolga Sarıtaş ve sevgilisi Zeynep Mayruk paylaştıkları fotoğraf ile sosyal medyanın haftanın konuşulan çifti oldular.

Arıza dizisinde yer alan Tolga Sarıtaş hayat verdiği Ali Rıza karakteri ile sevenlerinin takdirini kazandı. Ünlü oyuncu Sarıtaş başarılı oyuncu kariyeri ile olduğu gibi özel hayatıyla da magazin dünyasının peşinde olduğu isimler arasında yer alıyor. İkili sosyal medya hesabından yaptıkları kare ile sosyal medyayı salladı.

Son Zamanların Beğenilen Dizisi

Son zamanlarda son derece yüksek izleyici kitlesine sahip olan dizilerinden birisi olan Arıza oyuncuları sosyal medya üzerinden yapmış oldukları paylaşımlarla da gündeme geliyorlar. Dizinin yakışıklı oyuncusu ve sevgilisinin yapmış olduğu paylaşım bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Binlerce takipçi konu ile ilgili yorumda bulundu. Gene aynı şekilde binlerce takipçi paylaşımı beğendi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }