Arman Bir İlki Gerçekleştirdi

Abone Ol

Trabzonspor Divan Kurulu'nda başkanlık için yarışacak adayların renkleri hafta içi belli olmuştu. İki adayla gidilecek seçimde mevcut Başkan Ali Sürmen ile Şükrü Kuleyin yarışacak. Bugün gerçekleşecek olan kongre öncesinde oy pusulalarının renk seçimi hafta içi gerçekleştirildi. Seçime mevcut Başkan Ali Sürmen mavi oy pusulası ile Şürkü Kuleyin ise Bordo oy pusulası ile girecek.

Divan kurulu'nda oy hakkı bulunan tek kadın üyenin Neriman Arman olduğu ifade edildi. Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'nun divan kurulu konuşmasında Trabzonspor'un değerlerinde kadınlarında önemli bir yeri olduğunu ifade etmesi üzerine bahsedilen kadın üyelerinde 25 yıl şartının düşürülmesi gerektiğini ifade etti. Salonda oy hakkı bulunan tek kadın üyenin olduğunun hatırlatırlması üzerine Köseoğlu, Neriman Arman'ı tebrik ederek kadın üyelerin daha fazla bu hakka sahip olması gerektiğini ifade etti.

Haber Kaynağı: www.haberts.com

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }