“YAPIMIZ GEREĞİ OTURMAK VE BEKLEMEK BİZE TERS”

Arsin’de her kesime dokunan Aday Küçük, “Yapımız gereği oturmak ve bir şeylerin olmasını beklemek bize ters. Beni bağlasalar aralıksız 1 saat oturamam. İnşallah göreve geldikten sonra da aynı düşünce ve hassasiyetle devam edeceğiz. 36 tane mahallemiz yani 36 şantiyemiz olacak. Bu mahalleleri tek tek gezip vatandaşımızla iç içe olacak istek ve taleplerini yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı. 

Kolbastı oyununu Trabzon'a tanıtan İsmail Yazıcıoğlu vefat etti! Kolbastı oyununu Trabzon'a tanıtan İsmail Yazıcıoğlu vefat etti!

“BİZİM RÜZGARIMIZ, ARSİNLİ HEMŞEHRİLERİMİZ”

Küçük, “Bizi ve Arsin’i geliştirecek olan vatandaşlarımızdır. Arsinli kardeşlerim, abilerim, ablalarım aynı zamanda bizim rüzgarımız olacaklar. Rüzgarı arkamıza aldığımız gibi Allah’ın izniyle yerine getiremeyeceğimiz ve başaramayacağımız bir proje olduğunu düşünmüyorum. 31 Mart akşamından itibaren rüzgar ne yandan eserse biz de Arsin için o rüzgarı arkamıza alacak ve hep birlikte büyüyeceğiz. Arsin’i yeni bir şehir merkezi haline getireceğiz.” dedi. 

“PROJELERİMİZ İLE  ARSİN’E DAMGA VURACAĞIZ”

7 Mart Perşembe günü Arsin Nisra Park’ta gerçekleşecek Proje Tanıtım Lansmanına tüm vatandaşları davet eden Küçük, “Yaptığımız ve yapacağımız işler Arsin’e damga vuracak. Planlamalarımız ve projelerimiz tam anlamıyla Arsin için demek yanlış olmaz. Arsinli vatandaşlarımızın bu projeleri yerinde görmesi bizim için elzem. Projelerimizi açıkladığımız ilk andan itibaren Arsinli kardeşlerimizin de en az bizim kadar heyecanlanacağına şüphemiz yok. Bu vesileyle 7 Mart Perşembe günü saat 10:30’da tüm Arsinlileri Nisra Park’a bekliyoruz.” İfadeleriyle sözlerini noktaladı.

Editör: Haber TS